Persoonlijke ontwikkeling coach

Groei, Beter Functioneren en Minder Last Van Je Valkuilen.

  • 17+ Jaar Ervaring
  • NOLOC Gecertificeerd
  • Coaching In De Natuur
Stel je vraag of boek een vrijblijvende proefsessie.

Stel je vraag of boek een vrijblijvende proefsessie.

Ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Icon Ontwikkel Jezelf

Minder last van valkuilen. Verminder belemmeringen of los ze op. Communiceer en beïnvloed effectiever.

Icon Kom Tot Rust

Ervaar minder stress en meer plezier in je leven. Verwerk gebeurtenissen om ruimte te herwinnen.

Icon Regie In Werk & Leven

Jouw werk en leven worden beter, leuker en makkelijker. Stuur jouw werk en leven in een richting die bij jou past.

Over Willem Tijs

Willem is Inlevend en analytisch. Hij kan met jou door breed te kijken dieper onderzoeken wat de achtergrond of dieper liggende oorzaak van jouw vraag is. En waar nodig kan hij je ook praktisch advies geven. Met 17+ jaar coach-ervaring in loopbaan, stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling en assertiviteit coaching heeft hij al veel mensen geholpen. Hij kijkt op meer manieren naar jouw coaching-vraag zodat jij bij de beste oplossing uit komt.

Zo werkt een
traject
bij
Willem.

Stap 1

Besluit om jouw probleem of vraag op te lossen en vul het contactformulier in. Willem neemt snel contact op om jouw vraag te bespreken. Daarna kun je in een proefsessie vrijblijvend kennismaken en zelf ervaren hoe het werkt.


Stap 2

We starten een coaching traject. Met oefeningen, gesprekken, inzicht en praktische handvaten lossen we jouw probleem stap voor stap op. Met ongeveer ééns per week contact en gemiddeld anderhalf á twee uur thuis oefenen werken we aan nieuw, beter werkend, gedrag voor jou. Een eventuele loopbaan oriëntatie brengt je ook een leuk en passend beroepsperspectief.


Stap 3

Jouw probleem of vraag is opgelost. Je leven is beter geworden. Met meer ruimte, mogelijkheden en kracht om je leven vorm te geven leef jij je leven zoals jij dat wilt.


Gelukkige klanten gingen je voor.
Lees hoe anderen de coaching ervaarden

Nicole Petiet. 53 jaar

Ik ben, na de burn-out coaching, milder en liefdevoller naar mijzelf en anderen. Ik ben assertiever, minder angstig en voel niet meer dat ik geleefd word. Deze coaching heeft mijn leven omgegooid “in the best possible way”. Bij Willem is er een optimale balans tussen professionaliteit en oprechte compassie.

Nicole Petiet. 53 jaar

Sociaal adviseur

1/

Henk-Jan

Willem heeft mij even stilgezet (24 uur i.p.v. 80 uur per week). . Ik ben goed hersteld van burn-out en heb weer veel energie. Tegelijkertijd heb ik samen met Willem mijn doelen, werk- en levensstijl opnieuw bekeken en aangepast. Ik heb geleerd mij meer op hoofdzaken te concentreren. Dat geeft mij meer tijd en veel meer rust en toch hetzelfde resultaat.

Henk-Jan

Directeur

2/

Mieke

Mijn doel, video’s over mijn expertise te maken en verkopen, is gerealiseerd. Gesteund door de coaching heb ik in korte tijd mogelijkheden verkend, beslissingen genomen, dingen uitgeprobeerd, video’s leren monteren, een professioneel supportnetwerk opgezet en een webwinkel neergezet. Willem heeft mij rustig en consistent door het proces geleid dat mij hielp dit te bereiken. Tools die ik geleerd heb toe te passen tijdens de coaching pas ik nu met succes toe bij mijn eigen studenten.

Mieke

3/

Wat houdt persoonlijke ontwikkeling coaching in?

Persoonlijke ontwikkeling kan gaan over heel veel verschillende onderwerpen. Als persoonlijke ontwikkeling coach help ik je graag bij jouw specifieke vraag. In mijn jarenlange coach ervaring heb ik veel mensen met heel verschillende persoonlijke ontwikkeling vragen weer op weg geholpen.

Het kan gaan over persoonlijkheidskenmerken die je in de weg kunnen zitten zoals te weinig assertiviteit, geen nee kunnen zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme en nauwelijks kunnen stoppen met werken of privétaken. Misschien wil je baanverlies of ontslag verwerken, zodat je je weer op de toekomst kunt richten. Er zijn ook mensen die vastlopen in hun werk en leven omdat ze erg snel denken, creatief of veelzijdig zijn of snel verveeld; ook daar zijn oplossingen voor.

Een betere werk-privé balans creëren is ook een goede vraag voor een persoonlijke ontwikkeling coach. Ook kan het zijn dat je een vraag hebt over stress of burn-out en hoe jij, met al jouw eigenschappen, daarmee kunt omgaan zodat je herstelt en niet meer terugvalt. Het omgaan met prestatiedruk en het voelen van faalangst zijn ook onderwerpen die aan de orde kunnen komen.

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Wandel coaching is een fijne en effectieve vorm van coaching. Bij persoonlijke ontwikkeling coaching werkt wandelen goed omdat de natuur ontspanning en inspiratie biedt. Wandelen biedt een afwisselende gespreksdynamiek, die helpt bij het resultaat. Daarnaast zetten we in de natuur oefeningen in te die jou helpen te zien hoe jij dingen aanpakt en die jou nieuwe inzichten bieden.

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf

Een werkgever kan, op verzoek van een werknemer een persoonlijke ontwikkeling coach bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als dat vanuit de werkgever niet lukt kiezen mensen ook om het zelf te financieren en soms is subsidie mogelijk. Naast dat de werknemer meer werkplezier en effectiviteit in zijn of haar werk kan creëren is de coaching meestal ook in het belang van de werkgever. De werksfeer en productiviteit verbeteren en verzuimdagen en personeelsverlies verminderen.

Het is voor een bedrijf heel lastig als iemand langdurig uitvalt. De kosten kunnen hoog oplopen en werkprocessen worden verstoord. Daarom is het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach niet alleen maar in het belang van de werknemer. Samen met de werknemer en werkgever kan dan besproken worden waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij voor de werknemer en de werkgever is.

Persoonlijke Ontwikkeling consulent

De aanpak bij persoonlijke ontwikkeling coaching kan variëren van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Om de werkwijze beter aan te duiden worden dan namen als persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling consultant gebruikt.

Sinds 2005 werk ik al als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach. Bij voorkeur kijk ik naar de cliënt die ik coach en bepaal dan in samenspraak wat er nodig is.

Bij een persoonlijke ontwikkeling vraag is het belangrijk precies in kaart te brengen wat er speelt en hoe dat bij jou werkt. Pas als dat helder is kan er een oplossing gevonden warden wij jij ook echt wat mee kan.

Persoonlijke Ontwikkeling specialist

In de loop der jaren heb ik als persoonlijke ontwikkeling specialist veel mensen geholpen bij hun persoonlijk vragen. In mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix Opleidingen heb ik geleerd hoe mensen zich verschillend kunnen ontwikkelen in hun leven en welke verschillende soorten oplossingen passen bij verschillende mensen. Het is interessant om uit te zoeken hoe een lastige eigenschap van jou in elkaar zit en hoe je dat ontwikkeld hebt. Maar het is nog belangrijker om een oplossing te vinden waarmee jij meer grip op je leven gaat krijgen. Zo krijg je de kans om je leven beter en mooier te maken.

Als persoonlijke ontwikkeling specialist merk ik steeds dat onderdelen van de persoonlijkheid van mensen hun in de weg kunnen zitten en dat dat heel belemmerend kan zijn. Het is belangrijk te zien dat jouw persoonlijkheid ook jouw sterke kanten en jouw kracht bepaalt. Ik help je graag je sterke kanten te omarmen en je te helpen zwakkere kanten beter tegen te gaan of waar nodig te omzeilen.

Vaak speelt er rondom een persoonlijke ontwikkeling vraag een praktisch probleem in jouw werk- of privéleven. Mijn jarenlange ervaring als coach komt dan van pas om samen met jou daar goede oplossingen voor te vinden voor jouw specifieke probleem. Ik help je ook om dit in de praktijk, stap voor stap, aan te gaan en te verbeteren.

Groei en Ontwikkel Jezelf – Neem Contact Op

Antwoord binnen 24 uur op werkdagen. Binnen één week een vrijblijvende proefsessie.