Tarieven

Soort coachingGebruikelijke
prijsrange
Indien aangevuld met
loopbaancoaching
Loopbaan coaching€ 600,- á € 1425,-
Stress coaching € 1500,- á € 2350,- + € 300,-
Burn-out coaching € 1900,- á € 2750,-+ € 300,-
Assertiviteit coaching € 1500,- á € 2350,-+ € 300,-
Persoonlijke Ontwikkeling coaching € 1500,- á € 2350,-+ € 300,-
Doelen coaching€ 1375,-

Coaching door een goede coach die zichzelf serieus neemt is nooit erg goedkoop. De vraag is dus of de coaching het geld waard is. Stel je voor: De coaching brengt jouw gewenste of noodzakelijke verandering en ook nog mooie groei die je nog niet zocht. En daar heb je dan (levens)lang plezier van. Is díé coaching het geld inderdaad waard?  

Daarna komt natuurlijk de vraag hoe je een traject kunt financieren. Ik help je graag om oplossingen voor financiering te vinden. 

Een oriënterend gesprek of een proefsessie zijn altijd vrijblijvend en gratis. In het gesprek maak ik een inschatting van wat ik voor je kan betekenen, wat er nodig is en wat het kost.

Mogelijkheden voor financiering

 • Vaak is het mogelijk en redelijk om een werkgever te vragen om het traject (deels) te financieren. Als jij dat wil kan ik jouw werkgever benaderen om diens belang bij het traject uit te leggen.
  • Vaak betaald de ziektewet- of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar van de werkgever of ondernemer een traject. 
  • Ondernemers en werkgevers kunnen coaching aftrekken van de inkomensbelasting.
  • Veel werkgevers hebben een standaard budget voor opleiding, training en coaching voor hun werknemers.
 • Regelmatig is er ook een subsidieregeling van toepassing. Zoals bijvoorbeeld:
  • Gratis coaching voor rijksambtenaren via de A&O regeling. Die coaching kun je zonder medeweten van jouw werkgever aanvragen en doorlopen. Het maximum budget is maximaal € 1815,- (incl. btw) en het mag alleen door gecertificeerde loopbaanprofessionals worden uitgevoerd. 
  • Een landelijk gesubsidieerd gratis stap-ontwikkeladvies. Dit is er voor iedereen die niet naar school is geweest en voor iedereen die maximaal een MBO-2 niveau diploma heeft. Dat is mogelijk van oktober tot en met december 2023 tot, zolang er nog budget over is. Dit advies mag alleen door gecertificeerde professionals worden uitgevoerd. 
 • Het is bij Corazon in overleg mogelijk om in meerdere termijnen te betalen.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van wat er nodig is gedurende de coaching, of er een rapportage nodig is en of er aanvullende loopbaancoaching nodig is. Tijdens een vrijblijvende proefsessie/intake wordt de inschatting gemaakt van wat er nodig is.

Klaar om aan jezelf te werken? Super!

Vul kort jouw gegevens in het contact formulier en ik kom binnen 24 uur bij je terug.