Coach regulier binnen

Realiseer een beter werk en leven.

  • 17+ Jaar Ervaring
  • NOLOC Gecertificeerd
  • Coaching In De Natuur
Stel je vraag of boek een vrijblijvende proefsessie.

Stel je vraag of boek een vrijblijvende proefsessie.

Ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Icon Regie In Werk & Leven

Icon Kom Tot Rust

Icon Boost Je Zelfvertrouwen

Jouw werk en leven worden beter, leuker en makkelijker. Ga voor het werk of leven dat echt bij je past.

Krijg jouw stress onder controle en voel weer plezier. Los chronische stress en burn-out op voor de korte én lange termijn.

Jouw valkuilen enorm verminderen. Beter voor jezelf zorgen, gezonde grenzen stellen en jezelf rustig en krachtig presenteren.

Over Willem Tijs

Willem is Inlevend en analytisch, waarmee hij met een brede kijk praktisch advies kan geven. Met 17+ jaar coach-ervaring in loopbaan, stress en burn-out, persoonlijke ontwikkeling, assertiviteit en doelen coaching heeft hij al veel mensen geholpen. Hij kijkt op meer manieren naar jouw coaching-vraag zodat jij bij de beste oplossing uit komt.

Zo werkt een
traject
bij
Willem.

Stap 1

Besluit om jouw probleem of vraag op te lossen en vul het contactformulier in. Willem neemt snel contact op om jouw vraag te bespreken. Daarna kun je in een proefsessie vrijblijvend kennismaken en zelf ervaren hoe het werkt.


Stap 2

We starten een coaching traject. Met oefeningen, gesprekken, inzicht en praktische handvaten lossen we jouw probleem stap voor stap op. Met ongeveer ééns per week contact en gemiddeld anderhalf á twee uur thuis oefenen werken we aan nieuw, beter werkend, gedrag voor jou. Een eventuele loopbaan oriëntatie brengt je een leuk en passend beroepsperspectief.


Stap 3

Jouw probleem of vraag is opgelost. Je leven is beter geworden. Met meer ruimte, mogelijkheden en kracht om het vorm te geven leef jij je leven zoals jij dat wilt.


Gelukkige klanten gingen je voor.
Lees hoe anderen de coaching ervaarden

Nicole Petiet.

Ik ben, na de burn-out coaching, milder en liefdevoller naar mijzelf en anderen. Ik ben assertiever, minder angstig en voel niet meer dat ik geleefd word. Deze coaching heeft mijn leven omgegooid “in the best possible way”. Bij Willem is er een optimale balans tussen professionaliteit en oprechte compassie.

Nicole Petiet.

Sociaal adviseur

1/

Henk-Jan

Willem heeft mij even stilgezet (24 uur i.p.v. 80 uur per week). Ik ben goed hersteld van burn-out en heb weer veel energie. Tegelijkertijd heb ik samen met Willem mijn doelen, werk- en levensstijl opnieuw bekeken en aangepast. Ik heb geleerd mij meer op hoofdzaken te concentreren. Dat geeft mij meer tijd en veel meer rust en toch hetzelfde resultaat.

Henk-Jan

Directeur

2/

Peter

Mijn doel, video’s over mijn expertise te maken en verkopen, is gerealiseerd. Gesteund door de coaching heb ik in korte tijd mogelijkheden verkend, beslissingen genomen, dingen uitgeprobeerd, video’s leren monteren, een professioneel supportnetwerk opgezet en een webwinkel neergezet. Willem heeft mij rustig en consistent door het proces geleid dat mij hielp dit te bereiken. Tools die ik geleerd heb toe te passen tijdens de coaching pas ik nu met succes toe bij mijn eigen studenten.

Peter

Marketeer

3/

Wat houdt reguliere binnencoaching in?

Als coach (binnen, regulier) help ik je graag om te groeien bij het behalen van jouw doelen, in je loopbaan, bij je persoonlijke ontwikkeling, of bij herstel van stress en burn-out. Zittend coachen is noodzakelijk bij coaching vormen waarbij veel geschreven moet worden. Het is ook binnen goed mogelijk om oefeningen (zoals NLP oefeningen) in te zetten om dingen te leren, te integreren of te illustreren. De gespreksdynamiek is wat anders als bij wandelcoaching.

Coaching (regulier, binnen)

Binnen coaching is noodzakelijk bij doelen coaching, beroepskeuze coaching en studiekeuze coaching.

Het werkt ook goed bij loopbaan coaching, persoonlijke ontwikkeling coaching, assertiviteit coaching, werk-prive balans coaching, re-integratie coaching en baanverlies coaching.

Stress coaching of burn-out coaching kan ook binnen, maar daar zijn de voordelen van wandelcoaching meestal groter.

Vaak is het ook een optie om een klein deel van de coaching wandelend te doen en de rest binnen.

Coach bedrijf (regulier)

Een werkgever kan voor een werknemer (of ondernemer) een coach bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als dat vanuit de werkgever niet lukt zij er soms subsidies beschikbaar of kiezen mensen om het zelf te financieren. Carrière Corazon helpt je beter te functioneren in je werk en leven of in jouw bedrijf, op een manier die bij jou past. Een goed coaching traject kan helpen een werknemer voor het bedrijf te behouden en ook om uitval te voorkomen.

Het is voor een werkgever heel lastig als iemand langdurig uitvalt of als er een nieuwe werknemer moet worden ingewerkt. De kosten kunnen dan oplopen tot tienduizenden euro’s. Bij een slecht aangepakte situatie kan het soms een jaar of soms veel langer duren voordat het werk weer goed wordt opgepakt. Carrière Corazon helpt dat te voorkomen op zo’n manier dat jij als werknemer weer plezier en voldoening in je werk en leven kan ervaren. Dat wordt dan een win-win situatie voor jou en jouw werkgever.

Soorten coaching

De aanpak bij coaching kan variëren van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Om de werkwijze beter aan te duiden worden dan diverse namen als consultant, coach, adviseur en consulent gebruikt. Sinds 2005 werk ik al als loopbaancoach binnen in een kantooromgeving en ook als wandelcoach. Sinds 2016 coach ik mensen om uit hun stress- en burn-out te komen. Bij voorkeur kijk ik naar de cliënt die ik coach en bepaal dan in samenspraak wat er nodig is.

Coaching kan op verschillende manier worden ingezet. Ikzelf combineer graag meerdere mogelijkheden om jou de kans te geven zoveel mogelijk te groeien. Uiteraard voeren we gesprekken om jouw wensen, jouw situatie en jouw gedragspatronen in kaart te brengen. Als het relevant is onderzoeken we uitgebreid wat jouw ideale baan is. Daarnaast gebruik ik zonodig voorbeelden en oefeningen om iets helder te krijgen, ergens beter in te worden of om je te helpen oplossingen te vinden voor zaken waar jij tegenaan loopt.

Coach specialist

In de loop der jaren heb ik als coach specialist veel mensen geholpen bij hun loopbaan, doelen, persoonlijke ontwikkeling en herstel van stress- en burn-out. Het is een prachtige vak waar ik met veel plezier mensen help mooie resultaten te halen.

Ik kan je vanuit mijn brede ervaring op veel verschillende manieren helpen om jezelf beter te leren kennen, uit te zoeken wat jouw ideale beroep is, om effectiever gedrag in te gaan zetten en om jouw valkuilen te verminderen. Daardoor kun je betere keuzes maken en met meer plezier en minder inspanning gaan werken en leven.

Plan van aanpak bij coaching

Als wij, na een vrijblijvende kennismaking, besluiten dat er een klik is én dat ik wat voor jou kan betekenen maak ik een plan van aanpak voor coaching.

Daarin beschrijf ik kort jouw situatie zoals die nu is en wat de achtergrond is van jouw coaching vraag. Ik beschrijf waaraan we gaan werken op het gebied van loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en/of herstel. De werkwijze in de diverse fases wordt ook verder uiteengezet. Daarnaast staat in het plan van re-integratie bij wandel coaching een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen en telefonische contacturen met daarbij de verwachte totale doorlooptijd van het traject. Als het plan van aanpak ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd zorg ik dat het plan, in overleg met jou, zo is opgesteld dat het klopt en het doorgestuurd mag worden van jou. Zonder jouw toestemming gaat er geen persoonlijke informatie naar de werkgever of derden.

Naar aanleiding van het Plan van aanpak coaching kun jij, en/of je werkgever, definitief besluiten om te starten met het traject. Daarna kunnen we meestal al binnen één á twee weken de eerste sessies van het traject inplannen.

Klaar om aan jezelf te werken? Super!

Stel je vraag. Antwoord binnen 24 uur op werkdagen. Binnen één week een vrijblijvende proefsessie.