Persoonlijke Ontwikkeling coach Ede

De locatie Ede is de parkeerplaats op de Driebergweg Ede (bij rotonde met N224).  Zie Google kaart.

Persoonlijke ontwikkeling kan gaan over allerlei verschillende onderwerpen. Als jouw persoonlijke ontwikkeling coach sta ik klaar om je te helpen met jouw specifieke vraag. Met mijn jarenlange ervaring als coach heb ik al vele mensen geholpen bij heel uiteenlopende persoonlijke ontwikkelingsuitdagingen.

Persoonlijke ontwikkeling gaat onder meer over het overwinnen van bepaalde persoonlijkheidskenmerken die je belemmeren, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme en moeite met stoppen met werk of privétaken. Misschien wil je ook leren hoe je baanverlies of ontslag kunt verwerken, waarna je weer aan de toekomst kunt gaan werken. Er zijn ook oplossingen voor mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege snel denken, grote creativiteit of veelzijdigheid. 

Het creëren van een betere balans tussen werk en privé is een vraagstuk waarvoor je bij een persoonlijke ontwikkeling coach terechtkunt. Mogelijk heb je vragen over stress of burn-out en op welke manier je daarmee kunt omgaan, gezien jouw unieke eigenschappen, waardoor je herstelt en niet meer terugvalt. Het verminderen van de gevoelde prestatiedruk of faalangst kan ook aangepakt worden. 

Heb je een doel voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet hoe je dit moet bereiken? Stuur me gerust een vraag via het contactformulier en ik zal zo snel mogelijk antwoorden. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Persoonlijke ontwikkeling coaching in de natuur is een aangename en effectieve keuze. Bij persoonlijke ontwikkeling coaching werkt wandelen goed omdat de natuur ontspanning en inspiratie biedt. Wandelen biedt een afwisselende gespreksdynamiek die bijdraagt aan het resultaat. Bovendien zetten we in de natuur oefeningen in om je te helpen zien hoe je dingen aanpakt en om nieuwe inzichten te bieden. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Ede

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Ede

Werknemers kunnen op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling coaching, in dat geval kan de werkgever een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als de werkgever dit niet kan financieren, zijn er andere financieringsmogelijkheden beschikbaar en in sommige gevallen is er ook subsidie mogelijk. De coaching komt meestal zowel de werknemer als de werkgever te goede omdat werkplezier, sfeer, effectiviteit en productiviteit verbeteren. 

Het kan voor een bedrijf erg lastig zijn als iemand langdurig uitvalt. De kosten kunnen flink oplopen en werkprocessen worden verstoord. Daarom kan het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach in het belang zijn van zowel de werknemer als de werkgever. Door samen te werken met werknemer én werkgever kan besproken worden waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij is voor beiden. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Ede

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Ede

De benadering van persoonlijke ontwikkeling coaching verschilt per coach en organisatie. Om de werkwijze te verduidelijken, worden namen zoals persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling expert gebruikt. 

Al sinds 2005 ben ik werkzaam als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach. Ik pas mijn aanpak altijd aan op de specifieke situatie van mijn cliënten. 

Het in kaart brengen van wat er speelt en hoe dat bij jou werkt is een belangrijk startpunt bij het vinden van een effectieve oplossing voor een persoonlijke ontwikkelingsvraag. 

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Ede

Als specialist in persoonlijke ontwikkeling heb ik vele mensen geholpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. In mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix Opleidingen heb ik geleerd hoe verschillende mensen zich ontwikkelen in het leven en welke oplossingen het beste bij verschillende individuen passen. Het is interessant om inzicht in jezelf te krijgen, maar het is nog belangrijker om die oplossing te vinden waarmee jij je leven in een mooiere richting kan sturen. 

Het begrijpen en omarmen van jouw persoonlijkheid is een belangrijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling en leidt tot meer succes en voldoening in het leven. Ik help je graag bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw sterke punten, terwijl we werken aan het omzeilen of beheersen van jouw zwakkere kanten. 

Bij een persoonlijke ontwikkelingsvraag kunnen praktische problemen in werk- of privéleven een rol spelen. Als coach help ik je om deze problemen te onderkennen en samen te zoeken naar passende oplossingen. Door stap voor stap te werken, zorgen we ervoor dat je deze oplossingen daadwerkelijk in praktijk kunt brengen. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Ede

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Ik maak een plan van aanpak voor re-integratie en persoonlijke ontwikkeling als we na een vrijblijvende kennismaking besluiten dat er een klik is en ik denk dat ik iets voor jou kan betekenen. 

Daarin beschrijf ik kort jouw uitgangssituatie en aan welke persoonlijke ontwikkelingsvragen je wilt werken. De werkwijze in de verschillende fases wordt uiteengezet, inclusief een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Als het plan ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd, stellen we het zo op dat jij er akkoord mee bent dat het doorgestuurd wordt. Er gaat geen persoonlijke informatie gaat naar de werkgever of derden zonder jouw toestemming. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks