Persoonlijke Ontwikkeling coach Arnhem

De locatie Arnhem is Landgoed Mariëndaal, nabij Mariëndaal 6, Arnhem. Zie Google kaart.

Persoonlijke ontwikkeling kan gaan over veel uiteenlopende thema’s. Ik, als persoonlijke ontwikkeling coach, ondersteun je graag bij jouw specifieke vraagstuk. Door mijn jarenlange ervaring als coach heb ik al vele mensen met zeer verschillende persoonlijke ontwikkelingsvragen succesvol begeleid. 

Soms kan persoonlijke ontwikkeling gaan over het aanpakken van persoonlijkheidskenmerken die in de weg staan, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme en moeite met het stoppen van werk of privétaken. Het kan ook gaan om het verwerken van baanverlies of ontslag, zodat je je weer kunt richten op de toekomst. Voor mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege snel denken, creativiteit of veelzijdigheid, zijn er ook oplossingen. 

Het vinden van een betere werk-privé balans kan een goede vraag zijn voor een persoonlijke ontwikkeling coach. Misschien heb je vragen over stress of burn-out en hoe je daar het beste mee kunt omgaan, rekening houdend met al jouw eigenschappen, zodat je kunt herstellen en voorkomt terug te vallen. Onderwerpen als prestatiedruk en faalangst kunnen ook aangepakt worden.

Zit je met vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling? Aarzel niet om contact met me op te nemen via het contactformulier. Ik zal je zo snel mogelijk een antwoord geven. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Persoonlijke ontwikkeling coaching in de natuur is een aangename en effectieve methode van coaching. De natuur en het wandelen bieden ontspanning en inspiratie wat goed werkt bij persoonlijke ontwikkeling coaching. Wandelen biedt een wisselende manieren van gespreksvoering wat de resultaten verbeterd. Verder gebruiken we in de natuur oefeningen om je te helpen zien hoe je dingen aanpakt en om nieuwe inzichten te bieden. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Arnhem

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Arnhem

Als werknemer kan je behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling coaching. In dat geval kan de werkgever een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als de werkgever dit niet gaat financieren, zijn er Arnhem mogelijkheden om de kosten te dragen, en soms is er ook subsidie beschikbaar. De coaching kan zowel de werknemer als de werkgever ten goede komen door meer werkplezier, meer effectiviteit en minder ziekteverzuim. 

Het kan voor een bedrijf een uitdaging zijn als iemand langdurig uitvalt. De kosten kunnen erg groot zijn en het werk kan worden verstoord. Daarom is het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach niet alleen in het belang zijn van de werknemer, maar zeker ook van de werkgever. Samen met de werknemer kan eventueel worden besproken waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij is voor beiden. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Arnhem

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Arnhem

De manier waarop persoonlijke ontwikkeling coaching wordt toegepast, verschilt per coach en bedrijf. Om de werkwijze te verduidelijken worden termen als persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling specialist gebruikt. 

Ik werk al sinds 2005 als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach. Mijn aanpak stem ik graag af op de behoeften van mijn cliënten. 

Om een effectieve oplossing te vinden bij een persoonlijke ontwikkelingsvraag is het belangrijk om goed in kaart te brengen wat er speelt en hoe dat bij jou werkt. Daarna kunnen we ook voor jou een werkende oplossing vinden. 

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Arnhem

Als persoonlijke ontwikkelingsspecialist heb ik in de loop der jaren vele mensen geholpen bij hun persoonlijke vragen. In mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix Opleidingen leerde ik hoe mensen zich kunnen ontwikkelen in het leven en welke soorten oplossingen het beste passen bij verschillende karakters. Het is interessant om te achterhalen hoe een lastige eigenschap van jou in elkaar zit en hoe je deze hebt ontwikkeld. Maar het is nog belangrijker om een oplossing te vinden waarmee jij meer grip krijgt op je leven. 

Het begrijpen en omarmen van jouw persoonlijkheid is een belangrijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling. Als coach kan ik je daarbij ondersteunen en helpen om jouw sterke punten te ontdekken en te ontwikkelen, terwijl we werken aan het omzeilen van jouw zwakkere kanten. 

Bij een persoonlijke ontwikkelingsvraag zijn er vaak ook praktische problemen in werk- of privéleven. Als coach help ik je om deze problemen op te lossen en samen te zoeken naar oplossingen die passen bij jouw situatie. Door stap voor stap te werken, zorgen we ervoor dat je deze oplossingen echt in de praktijk kunt brengen en verbeteren. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Arnhem

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Als wij na een vrijblijvende kennismaking besluiten dat er een klik is en ik kan jou helpen, maak ik een plan van aanpak persoonlijke ontwikkeling. 

Ik beschrijf kort jouw uitgangssituatie en aan welke persoonlijke ontwikkelingsvragen je wilt werken. De werkwijze in de verschillende fases wordt verder uitgelegd, met een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Als het plan ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd, stel ik het plan, in overleg met jou, zo op dat het doorgestuurd mag worden van jou. Geen persoonlijke informatie gaat naar de werkgever of derden zonder jouw toestemming. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks