Loopbaan coach Veenendaal

De locatie Veenendaal is De Groene Entree Prattenburg, Cuneraweg, Veenendaal. Zie Google kaart.

Als loopbaan coach kan ik je helpen met verschillende aspecten van je werk-leven. Misschien wil je een leuke nieuwe werkplek bij je huidige werkgever of ergens anders vinden, of overweeg je om zzp’er te worden of een eigen bedrijf te starten. Daarnaast kunnen we werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zoals het vinden van meer rust in je werk, het vermijden van bepaalde valkuilen, beter voor jezelf opkomen, een betere werk-privé balans creëren of iets anders dat belangrijk voor je is. Als je te maken hebt gehad met een pittige teleurstelling, zoals ontslag, help ik je om het een plek te geven en er anders naar te gaan kijken, zodat het niet langer als een grote last voelt. We beginnen altijd met het ontwikkelen van een uitzicht op een mooie en gewenste loopbaan. 

Vervolgens gaan we samen jouw werk doelen realiseren. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je in de toekomst zonder mijn hulp verder kunt. Tijdens het proces sta ik naast je en help ik je bij eventuele tegenslagen, zodat we samen ervoor zorgen dat je weer op de juiste weg komt. Als er iets is in het sollicitatieproces is wat je niet kunt leren of wat heel lastig is, neem ik het graag van je over zodat je jouw energie kunt stoppen in een ander onderdeel van solliciteren. 

Loopbaan coaching in de natuur

Wandelen tijdens loopbaan coaching in de natuur is een fijne coaching vorm die goed werkt. In de natuur vind je ontspanning en inspiratie wat goed helpt bij de coaching. Door het wandelen ontstaat er een afwisselende gespreksdynamiek die bijdraagt aan het behalen van resultaat. Bovendien gebruiken we oefeningen in de natuur om nieuwe inzichten te krijgen voor het verbeteren van jouw loopbaan. 

Willem-Tijs-loopbaan-coach Veenendaal

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf Veenendaal

Een werkgever kan een loopbaan coaching bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen wanneer een werknemer vragen heeft over zijn of haar loopbaan. Als dat niet mogelijk is, kun je er ook voor kiezen om het zelf te financieren. Carrière Corazon helpt je om beter te functioneren in je loopbaan, wat goed is voor jou en voor je werkgever. 

Voor een bedrijf is het niet gunstig als een werknemer minder goed functioneert of ontevreden is. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen of ertoe leiden dat een goede medewerker elders solliciteert. Als jij je werkplezier en effectiviteit verhoogt komt dat zowel jou als je werkgever ten goede. 

Mijn expertise als loopbaan-coach bij Corazon die heb ik opgebouwd sinds 2005 stelt mij in staat om je te ondersteunen bij een groot scala aan loopbaanvragen. Ik help je ook graag bij het gesprek met jouw werkgever om uit te leggen waarom het voordeel voor de werkgever groot is als jij passende keuzes maakt, jezelf ontwikkelt en jouw loopbaanvraag goed beantwoordt. 

loopbaan-consulent-Veenendaal

Loopbaan consulent Veenendaal

Tijdens loopbaan coaching kan de methode verschillen per coach of bedrijf. Om dit duidelijker te maken worden termen als loopbaan consultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent gebruikt. Sinds 2005 help ik mensen bij hun loopbaanvragen. Bij mij staat de cliënt centraal en bepaal ik in overleg wat de beste aanpak is. 

Als jij op zoek bent naar beroeps-, loopbaan- of studieadvies dan help ik jou om op basis van jouw interesses en voorkeuren passende functies, beroepen of studies te vinden. Het is van groot belang dat je een sterke band hebt met jouw werk, aangezien je al snel 40% van jouw tijd besteedt aan werken en je daar natuurlijk wel voldoening uit wilt halen. Het hebben van voldoende talent voor jouw vak is daarnaast ook essentieel, anders kost het werk jou zoveel energie dat je uitgeput raakt en het plezier verdwijnt. Samen gaan we op zoek naar de richting waarin jij met succes en plezier kunt functioneren. 

Loopbaan specialist Veenendaal

Gedurende de afgelopen 17 jaar als loopbaan specialist heb ik talloze mensen geholpen om hun gedroomde carrière te verwezenlijken. Het vinden van de juiste baan is van essentieel belang voor je levenskwaliteit, en daarom is het belangrijk om een baan te vinden die bij je past op basis van je unieke kwaliteiten, valkuilen en beperkingen

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van functies en taken waar je blij van wordt en waarvoor je de nodige vaardigheden en ervaring hebt, kan ik je daarbij helpen. Dit kan leiden tot een andere functie bij je huidige werkgever of het vinden van een nieuwe baan die beter bij je past. Ik kan ook helpen om beter te functioneren in je huidige baan of om persoonlijk te groeien, zodat je met meer plezier en minder moeite kunt werken en leven. 

Ik ondersteun je ook graag bij het verbeteren van de communicatie met jouw werkgever of bij het vinden van een takenpakket dat beter bij jou past. 

loopbaan-specialist-Veenendaal

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Na een kennismakingsgesprek en als we besluiten dat we samen willen werken, zal ik een plan van aanpak voor loopbaan coaching maken. 

Het plan van aanpak loopbaan coaching omvat een beschrijving van jouw huidige situatie, de achtergrond van jouw loopbaanvraag en wat er nodig is om deze te beantwoorden. De werkwijze in de verschillende fases van het traject wordt eveneens beschreven, inclusief een inschatting van het aantal face-to-face- en telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd. 

Het opstellen van het plan zal gebeuren in overleg met jou, zodat het, als jij dat wilt, kan worden doorgestuurd naar jouw werkgever of een derde, in overeenstemming met de Noloc-privacyrichtlijnen. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks