Loopbaan coach Rhenen

De locatie Rhenen de parkeerplaats Oorlogskerkhof Grebbeberg (nabij Grebbeweg 123). Zie Google kaart.

Als loopbaan coach kan ik je helpen met verschillende aspecten van je werk-leven. Misschien wil je een leuke nieuwe werkplek bij je huidige werkgever of ergens anders vinden, of overweeg je om zzp’er te worden of een eigen bedrijf te starten. Daarnaast kunnen we werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zoals het vinden van meer rust in je werk, het vermijden van bepaalde valkuilen, beter voor jezelf opkomen, een betere werk-privé balans creëren of iets anders dat belangrijk voor je is. Als je te maken hebt gehad met een pittige teleurstelling, zoals ontslag, help ik je om het een plek te geven en er anders naar te gaan kijken, zodat het niet langer als een grote last voelt. We beginnen altijd met het ontwikkelen van een uitzicht op een mooie en gewenste loopbaan. 

Vervolgens gaan we samen jouw werk doelen realiseren. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je in de toekomst zonder mijn hulp verder kunt. Tijdens het proces sta ik naast je en help ik je bij eventuele tegenslagen, zodat we samen ervoor zorgen dat je weer op de juiste weg komt. Als er iets is in het sollicitatieproces wat je niet kunt leren of wat heel lastig is, neem ik het graag van je over zodat je jouw energie kunt stoppen in een ander onderdeel van solliciteren. 

Loopbaan coaching in de natuur

Wandelen tijdens coaching is een fijne en goed werkende coaching vorm. In de natuur vind je ontspanning en inspiratie wat goed helpt bij de coaching. Door het wandelen ontstaat er een afwisselende gespreksdynamiek die bijdraagt aan het behalen van een mooi resultaat. Bovendien gebruiken we oefeningen in de natuur om nieuwe inzichten te krijgen voor het verbeteren van jouw loopbaan. 

Willem-Tijs-loopbaan-coach Rhenen

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf Rhenen

Een werkgever kan een loopbaan coaching bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen wanneer een werknemer vragen heeft over zijn of haar loopbaan. Als dat niet mogelijk is, kun je er ook voor kiezen om het zelf te financieren. Carrière Corazon helpt je om beter te functioneren in je loopbaan, wat goed is voor jou en voor je werkgever. 

Voor een bedrijf is het niet gunstig als een werknemer minder goed functioneert of ontevreden is. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen of ertoe leiden dat een goede medewerker elders solliciteert. Als jij je werkplezier en effectiviteit verhoogt komt dat zowel jou als je werkgever ten goede. 

Mijn expertise als loopbaan-coach bij Corazon die heb ik opgebouwd sinds 2005 stelt mij in staat om je te ondersteunen bij een groot scala aan loopbaanvragen. Ik help je ook graag bij het gesprek met jouw werkgever om uit te leggen waarom het voordeel voor de werkgever groot is als jij passende keuzes maakt, jezelf ontwikkelt en jouw loopbaanvraag goed beantwoordt. 

loopbaan-consulent-Rhenen

Loopbaan consulent Rhenen

Tijdens loopbaan coaching kan de methode verschillen per coach of bedrijf. Om dit duidelijker te maken worden termen als loopbaan consultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent gebruikt. Sinds 2005 help ik mensen bij hun loopbaanvragen. Bij mij staat de cliënt centraal en bepalen wij in overleg wat de beste aanpak is. 

Als jij op zoek bent naar beroeps-, loopbaan- of studieadvies dan help ik jou om op basis van jouw interesses en voorkeuren passende functies, beroepen of studies te vinden. Het is van groot belang dat je een sterke band hebt met jouw werk, aangezien je al snel 40% van jouw tijd besteedt aan werken en je daar natuurlijk wel voldoening uit wilt halen. Het hebben van voldoende talent voor jouw vak is daarnaast ook essentieel, anders kost het werk jou zoveel energie dat je uitgeput raakt en het plezier verdwijnt. Samen gaan we op zoek naar de richting waarin jij met succes en plezier kunt functioneren. 

Loopbaan specialist Rhenen

Ik heb de afgelopen 17 jaar als loopbaan specialist vele mensen geholpen om hun droombaan te vinden. Wat mij steeds weer opvalt, is hoe groot de impact van een baan kan zijn op verschillende facetten van het leven. Het is daarom essentieel dat een baan past bij wie je bent als persoon, met al jouw sterke punten, zwaktes en beperkingen. 

Op basis van jouw talenten en ervaringen kan ik je helpen bij het vinden van functies en taken waar je blij van wordt. Dit kan leiden tot het vinden van een nieuwe functie binnen je huidige werkgever of het vinden van een nieuwe baan die beter bij je past. Ik kan je ook helpen om beter te functioneren in je huidige baan of om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, zodat prettiger en makkelijker kunt functioneren in werk en leven.

Als dat nodig is, kan ik jou en jouw werkgever helpen om een betere communicatie tot stand te brengen of een takenpakket te vinden dat beter bij jou past. 

loopbaan-specialist-Rhenen

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Na onze vrijblijvende kennismaking en als we besluiten om samen te werken, zal ik een plan van aanpak voor loopbaan coaching opstellen. 

Na een vrijblijvende kennismaking stellen we samen een plan van aanpak op voor de loopbaan coaching. Hierin beschrijf ik jouw huidige situatie, de ontstaansgeschiedenis van jouw loopbaanvraag en wat er nodig is om jouw vraag te beantwoorden. Daarnaast wordt de werkwijze in de verschillende fases uiteengezet, inclusief het aantal verwachte contacturen en doorlooptijd. 

Het plan zal zorgvuldig worden opgesteld in overleg met jou, zodat het, mocht jij dat willen, kan worden doorgestuurd naar jouw werkgever of een derde, in overeenstemming met de Noloc-privacyrichtlijnen. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks