Over Willem Tijs

Ik ben Willem Tijs en Carrière Corazon is mijn adviesbureau. Ik werkt al zestien jaar met veel plezier en grote betrokkenheid op het gebied van werk, loopbaanbegeleiding en stress- en burn-out coaching. Ik heb een brede werkervaring, onder meer als trainer en coach

Tijdens mijn studie aan de Universiteit Wageningen kwam ik er achter dat ik veel meer houd van mensen dan van reageerbuisjes. Daarom ben ik loopbaanadviseur geworden en volgde ik de 3 jarige post-HBO-opleiding bij Phoenix Opleidingen Utrecht, gericht op toegepaste psychologie.

Als het voor een traject of project nodig is zet ik mensen in uit mijn netwerk

Visie

Plezier, talent en leren zijn essentieel om succesvol te zijn in werk.

Iemand doet het beste en meest succesvol dingen, die echt uit zichzelf en uit het hart komen. Dan moet hij of zij er natuurlijk wel genoeg talent voor hebben en er mogen niet te grote hindernissen in de weg staan. Als belangstelling en talenten zó samen komen, dan ontstaat er veel motivatie en energie. Dát is de energie die je nodig hebt om je werk met overtuiging uit te oefenen of een studie met plezier tot een goed einde te brengen.

Iedereen heeft mooie kwaliteiten. Deze kwaliteiten inzetten in werk dat je leuk of belangrijk vindt zorgt voor plezier en succes. Daarbij is het belangrijk jezelf goed te leren kennen om deze kwaliteiten van jezelf te ontdekken, om oplossingen te vinden voor zaken die jou minder goed liggen en om je eigen valkuilen te vermeiden.