Wandel Coach Oosterbeek

De locatie Oosterbeek is parkeerplaats Mariëndaal aan de Schelmseweg Oosterbeek (nabij Schelmseweg 86). Zie Google kaart.

Met mijn ervaring als wandelcoach sta ik voor je klaar om je te helpen bij jouw groei in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Ook help ik je graag af van stress- en burn-out. Wandel coaching biedt een effectieve manier om jouw doelen te bereiken. In tegenstelling tot traditionele coaching in een kantoor biedt in wandelend coachen meer variatie in gespreksvormen, terwijl de frisse lucht en de natuurlijke omgeving zorgen voor rust. Bovendien maak ik gebruik van verschillende oefeningen die buiten makkelijker toe te passen zijn dan binnen.  

Bij de oefeningen kom je letterlijk al direct in beweging en ervaar je hoe jij bepaalde zaken aanpakt. In het coaching gesprek dat erop volgt bekijken we hoe jij dingen tot nu toe aangepakt hebt en wat je daarin wilt veranderen. We nemen de aanpak tot nu toe onder de loep en bespreken welke veranderingen jij graag zou zien. Misschien heb jij de oplossing voor jouw verandering al laten zien in de oefening of is er een extra oefening nodig om een oplossing te vinden. Samen zoeken we dan de manier waarop jij in jouw leven verbeterd gedrag kunt oefenen en inzetten om de gewenste resultaten te bereiken. 

Wandel coaching in de natuur

Wandel coaching in de natuur is een fantastische manier om te werken aan loopbaan, persoonlijke groei en ontwikkeling en om Stress en Burn-out aan te pakken. Studies tonen aan dat het contact met de natuur je helpt om stress en negatieve gedachten te verminderen. Door te wandelen in de natuur en actief bezig te zijn, kunnen we ons welzijn verbeteren en ons openstellen voor nieuwe inzichten. De ontspannen omgeving helpt je ook om meer te durven laten zien tijdens een oefening, waardoor je er ook meer van kunt leren. Zo nodig hebben we ook enkele sessies binnen. 

Willem-Tijs-wandel-coach-Oosterbeek

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Wandel coach bedrijf

Door een wandel coach bedrijf zoals Carrière Corazon in te schakelen, kan een werkgever een medewerker ondersteunen. Als de werkgever daar niet voor open staat zijn er soms subsidies beschikbaar of kiest men ervoor om het zelf te financieren. Carrière Corazon ondersteunt je om beter te gaan functioneren binnen je werk of in jouw bedrijf op een manier die bij jou past. Een wandel coaching traject helpt bij het behoud van een werknemer voor het bedrijf en het voorkomen van onnodige uitval. 

Het kan voor werkgevers behoorlijk uitdagend zijn als een werknemer langdurig niet kan werken of als er een nieuwe werknemer aan boord komt. Dit kan namelijk leiden tot hoge kosten en tot een lange periode waarin er geen ingewerkte werknemer beschikbaar is voor het werk. Gelukkig kan Carrière Corazon jou helpen om weer beter, gezonder en met plezier te functioneren op jouw werk. Dat is dan goed voor jou én voor je werkgever. 

Coachend wandelen is een zeer krachtige manier om met stress. onzekerheid en burn-out aan te pakken. Bij Corazon heb ik ruime ervaring met deze methode en weet ik precies hoe we jouw problemen kunnen aanpakken. Met wandel coaching kun je je stressniveau verlagen, faalangst verminderen, assertiever worden, effectiever werken, ontdekken welke taken je kunt uitbesteden, ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen, minder geneigd zijn om anderen te pleasen, je temperament onder controle houden, gezond weer aan het werk gaan, ontdekken waar je energie verliest en waar je energie van krijgt, en nog veel meer. 

soorten-wandel-coaching-Oosterbeek

Soorten wandel coaching

Bij wandel coaching kan de aanpak anders zijn bij een andere coach of een ander bedrijf. Daarom worden diverse termen gebruikt, zoals consultant, wandel coach, adviseur en wandel consulent, om de werkwijze beter aan te duiden. Sinds 2005 werk ik al als loopbaancoach, zowel indoor als in de natuur met wandel coaching. Sinds 2016 help ik mensen met wandel coaching om uit hun stress en burn-out te komen. Ik kijk graag naar de klant die ik coach en bepaal dan samen de beste aanpak om tot oplossingen te komen. 

Wandel coaching is een krachtige manier om te werken aan jouw ontwikkeling. Ik maak gebruik van voorbeelden uit de natuur, zelf ontwikkelde technieken, NLP-oefeningen en meer om inzicht te geven in jouw gedrag en houding en er verbeteringen in aan te brengen. Waar nodig kan ik ook ontspanningstechnieken, sport of bewegingsoefeningen inzetten. Daarna kun je een mooier werk- en privé-leven opbouwen. 

Wandel coach specialist

Als wandel coach specialist help ik al jarenlang mensen met hun loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en herstel van stress- en burn-out. De resultaten van deze prachtige coaching methode zijn geweldig. Door mijn, deels zelfontwikkelde, oefeningen kun je jezelf beter leren kennen en effectiever gedrag vertonen. Dit zal je helpen om jouw valkuilen te verminderen en betere keuzes te maken om meer plezier te hebben in jouw werk en leven. 

Bij de wandel coaching gesprekken is het niet nodig om elkaar constant in de ogen te kijken, waardoor er meestal een ontspannen atmosfeer ontstaat, wat het bespreken van moeilijkere, maar belangrijke onderwerpen gemakkelijker maakt. In beweging zijn en natuur maken een sessie ook meer ontspannen.  

Als je gezondheidsdoelen wilt bereiken, kunnen we dit ook tijdens wandel-coaching oppakken. Stressreductie en het starten van een gezonde, actieve levensstijl zijn hierbij goed mogelijk. Dankzij mijn ervaring als sporttrainer (fitnesstrainer A en Sportief Wandelen) kan ik je hierbij beter ondersteunen.

wandel-coaching-specialist-Oosterbeek

Plan van aanpak bij wandel coaching

Bij een vrijblijvende kennismaking kunnen we bepalen of er een klik is en of ik jou vooruit kan helpen. Als dat zo is kan ik een plan van aanpak wandel coaching maken.  

Ik vat dan jouw huidige situatie samen en bespreek de achtergrond van jouw wandel coaching vraag. Dat gaat meestal over het ontwikkelen van jouw loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en/of herstel. De werkwijze in elke fase wordt toegelicht en ook het geschatte aantal contacturen en telefonische-contacturen met de verwachtte totale doorlooptijd. Indien het plan van aanpak ook naar jouw werkgever of een derde partij wordt gestuurd, wordt het plan in overleg met jou opgesteld en besproken voordat het wordt doorgestuurd. 

Na lezen van het plan van aanpak wandel-coaching kun jij en/of je werkgever beslissen om het traject te starten. Meestal kunnen we de eerste sessies van het traject dan binnen één á twee weken inplannen.

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks