Wandel Coach Ede

De locatie Ede is de parkeerplaats op de Driebergweg Ede (bij rotonde met N224). Zie Google kaart.

Met mijn ervaring als wandelcoach sta ik voor je klaar om je te helpen bij jouw groei in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Ook help ik je graag af van stress- en burn-out. Wandel coaching biedt een effectieve manier om jouw doelen te bereiken. In tegenstelling tot traditionele coaching in een kantoor biedt in wandelend coachen meer variatie in gespreksvormen, terwijl de frisse lucht en de natuurlijke omgeving zorgen voor rust. Bovendien maak ik gebruik van verschillende oefeningen die buiten makkelijker toe te passen zijn dan binnen.  

De praktische oefeningen zetten jou direct in beweging. Je kunt dan zien en voelen hoe je bepaalde zaken aanpakt. Deze inzichten nemen we mee in de coaching. We bespreken hoe jij tot op heden dingen hebt aangepakt en wat je graag wilt veranderen. Soms heb je de juiste oplossing voor jouw verbeterde gedrag al gevonden tijdens de oefening, een andere keer is nog een extra oefening nodig. Daarna gaan we zorgen dat je dit gedrag ook kunt toepassen in je dagelijks leven. Zo kun je sneller jouw doelen bereiken.

Wandel coaching in de natuur

Coaching tijdens een wandeling in de natuur is een fantastische manier om aan jezelf te werken. Onderzoek heeft aangetoond dat de natuur bijdraagt aan ontspanning en het verminderen van negatieve gedachten. Matig intensief bewegen is bovendien effectief bij het verminderen van stress en depressie en het verbeteren van je algemene welzijn. Door ontspanning ben je beter in staat om te reflecteren op je eigen functioneren en een uitdagende oefening aan te gaan. Als er veel geschreven moet worden tijdens een sessie, kunnen we deze binnen houden. 

Willem-Tijs-wandel-coach-Ede

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Wandel coach bedrijf Ede

Wanneer een werknemer problemen ervaart in het werk (of privë), kan een werkgever een wandel coach bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als dit niet mogelijk is vanuit de werkgever, kan het zijn dat er subsidies bestaan. Ook kiezen veel mensen om zelf te investeren in hum ontwikkeling en toekomst. Goede coaching verbetert jouw functioneren op de manier die voor jou werkt. Een goed traject bij een wandel coach bedrijf als Carrière Corazon kan mensen behouden voor de organisatie en uitval voorkomen.

Voor een werkgever is het heel lastig als een werknemer langdurig ziek wordt, of als er een vacature moet worden vervuld. Dat kan soms tienduizenden euro’s kosten. Bij een onvoldoende aanpak van deze situatie kan het een jaar of langer duren totdat het werk loopt zoals bedoeld. Carrière Corazon kan hierbij helpen, zodat jij als werknemer weer plezier en voldoening in je werk kan ervaren. Dit zal zorgen voor een win-win situatie voor jou en jouw werkgever.

Wandelen met een coach is een zeer effectieve manier om met stress, onzekerheid en burn-out om te gaan. Bij Corazon heb ik er jarenlange ervaring mee en weet ik heel goed hoe we jouw problemen kunnen aanpakken. Met wandel coaching kun je jouw stressniveau verlagen, faalangst verminderen, assertiever worden, effectiever leren werken, ontdekken welke taken je kunt uitbesteden en ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen, minder geneigd zijn om anderen te pleasen, je temperament onder controle houden, gezond weer terugkomen in je werk, gaan ontdekken waar je energie verliest en waar je energie van krijgt en nog veel meer.

soorten-wandel-coaching-Ede

Soorten wandel coaching Ede

Wandelen met een coach kan op uiteenlopende manieren worden aangepakt, afhankelijk van de coach en het bedrijf. Daarom worden verschillende termen gebruikt, zoals consultant, wandel coach, adviseur en wandel consulent. Als loopbaancoach gebruik ik al sinds 2005 wandel coaching, zowel binnen als buiten. Sinds 2016 help ik mensen met wandel coaching om uit hun stress en burn-out te komen. Ik kijk graag naar de cliënt die ik coach en bepaal dan in samenspraak wat er nodig is om tot resultaten te komen.

Wandel coaching biedt meerdere mogelijkheden om persoonlijke groei te bevorderen. Het helpt om jouw gedragspatronen en jouw situatie helder te krijgen. Als coach maak ik graag dan gebruik van een combinatie van aansprekende voorbeelden uit de natuur, ontspanningsoefeningen, beweging en NLP-oefeningen of zelf ontwikkelde technieken om jouw situatie en gedragspatronen beter te begrijpen en te verbeteren. 

Wandel coach specialist Ede

Als wandel coach specialist ondersteun ik al vele jaren mensen bij hun loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en herstel van stress- en burn-out. Het is een prachtige coaching variant met prachtige resultaten. De oefeningen die ik heb geleerd en zelf ontwikkeld helpen jou om je zelf kennis nog groter te maken, beter werken gedrag te ontwikkelen en minder vaak in jouw valkuilen te stappen. Daarmee ga je betere werkende keuzes maken en kun je jouw leven verbeteren met minder inspanning en meer ontspanning en plezier.

Tijdens de wandel coaching hun je ook een tijdje geen oogcontact maken, dat voelt vaak meer ontspannen waardoor het bespreken van moeilijkere, maar cruciale onderwerpen makkelijke wordt. De ontspanning in de natuur help jou meer uit de coaching te halen.   

Als je gezondheidsdoelen wilt bereiken, kunnen we dit ook tijdens wandel-coaching oppakken. Stressreductie en het starten van een gezonde, actieve levensstijl zijn hierbij goed mogelijk. Dankzij mijn ervaring als sporttrainer (fitnesstrainer A en Sportief Wandelen) kan ik je hierbij beter ondersteunen.

wandel-coaching-specialist-Ede

Plan van aanpak bij wandel coaching

Wanneer we elkaar vrijblijvend hebben gesproken kunnen we bepalen of we verder willen gaan met een traject. Als dat zo is zal ik een plan van aanpak wandel coaching schrijven.

Na onze kennismaking beschrijf ik dan kort jouw situatie en wat de achtergrond is van jouw wandel coaching vraag. Hierbij beschrijf ik wat de aandachtsgebieden zullen zijn, zoals bijvoorbeeld loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en/of herstel. In het plan van aanpak wandel coaching wordt de werkwijze in de verschillende fases uitgelegd. Verder bevat het plan een raming van het aantal face-to-face-contacturen en telefonische contacturen en de voorziene totale doorlooptijd van het traject. Als het plan van aanpak wandel coaching ook naar jouw werkgever of een derde gestuurd moet worden kan dat pas nadat jij met de inhoud en het versturen ervan akkoord bent. E

Na het opstellen van het plan van aanpak wandel-coaching kun jij en/of jouw werkgever besluiten om te beginnen met het traject. Gewoonlijk kunnen we dan binnen één á twee weken starten met het traject.

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks