Persoonlijke Ontwikkeling coach Wageningen

De locatie in Wageningen is Hotel Nol in ‘t Bos, Hartenseweg 60, Wageningen. Zie Google kaart.

Als persoonlijke ontwikkeling coach kan ik je ondersteunen bij een breed scala aan onderwerpen. Heb je een specifieke vraag? Ik help je graag verder. Dankzij mijn uitgebreide coach ervaring kan ik mensen met verschillende persoonlijke ontwikkelingsuitdagingen helpen. 

Persoonlijkheidskenmerken kunnen een belemmering vormen, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite hebben met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme of een neiging om altijd door te werken of privétaken. Als je bijvoorbeeld baanverlies of ontslag wilt verwerken, kan ik je helpen je te richten op de toekomst. Voor mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege hun snelle denken, creativiteit, veelzijdigheid of snel verveeld zijn, bestaan ook oplossingen. 

Het creëren van een betere werk-privé balans is eveneens een onderwerp waarvoor je een persoonlijke ontwikkeling coach kunt raadplegen. Misschien heb je ook vragen over stress of burn-out en hoe je hiermee het beste kunt omgaan, rekening houdend met jouw persoonlijke eigenschappen, zodat je kunt herstellen en niet hoeft terug te vallen. Het omgaan met prestatiedruk en faalangst zijn eveneens thema’s die aan bod kunnen komen. 

Heb je een persoonlijk ontwikkelingsdoel waar je hulp bij nodig hebt? Stuur me gerust een vraag via het contactformulier en ik zal snel antwoorden. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Persoonlijke ontwikkeling coaching in de natuur is een prettige en doeltreffende vorm van coaching. Bij persoonlijke ontwikkeling coaching werkt wandelen goed omdat de natuur ontspanning en inspiratie biedt. Wandelen biedt een afwisselende gespreksdynamiek die helpt bij het bereiken van resultaat. Bovendien gebruiken we in de natuur oefeningen om je te helpen inzicht te krijgen in hoe je dingen aanpakt en om nieuwe perspectieven te bieden. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Wageningen

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Wageningen

Als werknemer kan je behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling coaching. In dat geval kan de werkgever een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als de werkgever dit niet gaat financieren, zijn er andere mogelijkheden om de kosten te dragen, en soms is er ook subsidie beschikbaar. De coaching kan zowel de werknemer als de werkgever ten goede komen door meer werkplezier, meer effectiviteit en minder ziekteverzuim. 

Als iemand langdurig uitvalt kan dat voor een bedrijf lastig zijn. De kosten kunnen hoog oplopen en werkprocessen kunnen worden verstoord. Daarom kan het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach niet alleen in het belang zijn van de werknemer, maar ook van de werkgever. Samen met de werknemer kan besproken worden waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij is voor beiden. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Wageningen

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Wageningen

De manier waarop persoonlijke ontwikkeling coaching wordt toegepast, verschilt per coach en bedrijf. Om de werkwijze te verduidelijken worden termen als persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling specialist gebruikt. 

Als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach ben ik al sinds 2005 werkzaam. Ik ga graag in gesprek met mijn cliënten om de beste aanpak te bepalen. 

Het goed in kaart brengen van wat er speelt en hoe dat bij jou werkt is de sleutel tot het vinden van een effectieve oplossing voor een persoonlijke ontwikkelingsvraag. 

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Wageningen

Gedurende mijn carrière als persoonlijke ontwikkeling specialist heb ik veel cliënten bij mogen staan bij hun persoonlijke uitdagingen. In mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix Opleidingen heb ik geleerd hoe verschillende mensen zich ontwikkelen in het leven en welke soorten oplossingen bij hen passen. Het is fascinerend om te ontdekken hoe een lastige eigenschap van jou zich heeft ontwikkeld, maar belangrijker is het om een oplossing te vinden die je meer grip geeft op je leven en zo je leven verbetert en verrijkt.

Als persoonlijke ontwikkeling specialist geloof ik in de kracht van iemands persoonlijkheid en hoe deze kan worden ingezet om jouw doelen te bereiken. Ik kan je helpen bij het ontdekken van jouw sterke punten en hoe je deze kunt inzetten om meer succes en voldoening uit het leven te halen. Daarnaast leer je om minder last te hebben van jouw valkuilen. 

Praktische problemen kunnen vaak gepaard gaan met een persoonlijke ontwikkelingsvraag in werk- of privéleven. Als coach help ik je om deze problemen op te lossen en samen met jou op zoek te gaan naar passende oplossingen. Door stap voor stap te werken, zorgen we ervoor dat je deze oplossingen in de praktijk kunt oefenen en toepassen. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Wageningen

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Ik maak een plan van aanpak voor re-integratie en persoonlijke ontwikkeling als we besluiten dat er na een vrijblijvende kennismaking een klik is en ik merk dat ik jou kan helpen. 

In het kort beschrijf ik jouw huidige situatie en welke persoonlijke ontwikkelingsvragen je wilt aanpakken. De aanpak per fase wordt nader toegelicht, inclusief het geschatte aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen en doorlooptijd van het traject. 

Als het plan ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd, zorg ik ervoor dat het in overleg met jou zo is opgesteld dat jij akkoord bent met doorsturen. Zonder jouw toestemming gaat er geen persoonlijke informatie naar de werkgever of derden. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks