Persoonlijke Ontwikkeling coach Veenendaal

De locatie in Veenendaal is parkeerplaats ‘De Groene Entree Prattenburg’ Cuneraweg Veenendaal. Zie Google kaart.

Persoonlijke ontwikkeling kan over veel verschillende onderwerpen gaan. Als jouw persoonlijke ontwikkeling coach help ik je graag met jouw specifieke vraagstuk. Met mijn jarenlange coach ervaring heb ik al vele mensen geholpen bij heel diverse persoonlijke ontwikkelingsvragen

Als persoonlijkheidskenmerken je in de weg zitten, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite hebben met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme of een neiging om altijd door te werken of privétaken, kan ik je helpen. Misschien wil je hulp bij het verwerken van baanverlies of ontslag, zodat je je weer op de toekomst kunt richten. Mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege hun snelle denken, creativiteit, veelzijdigheid of snel verveeld zijn, kunnen ook bij mij terecht voor oplossingen

Een betere werk-privé balans creëren is zeker ook een vraagstuk waarbij een persoonlijke ontwikkeling coach uitkomst kan bieden. Bovendien kun je bij deze coach ook terecht met vragen over stress en burn-out en hoe je hiermee het beste kunt omgaan, rekening houdend met jouw eigenschappen, zodat je herstelt en niet opnieuw in dezelfde situatie terechtkomt. Het omgaan met prestatiedruk en faalangst zijn ook onderwerpen die besproken kunnen worden. 

Wil je graag meer weten over hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling kunt verbeteren? Stuur me gerust een vraag via het contactformulier en ik zal snel antwoorden. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Persoonlijke ontwikkeling coaching in de natuur is een aangename en doeltreffende manier van coaching. Bij persoonlijke ontwikkeling coaching is wandel coaching bijzonder nuttig omdat de natuur ontspanning en inspiratie biedt. Wandelen biedt een variërende gespreksdynamiek, die bijdraagt aan het resultaat. Daarnaast voeren we in de natuur oefeningen uit die jou helpen om te zien hoe je dingen aanpakt en die nieuwe inzichten bieden. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Veenendaal

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Veenendaal

Een werkgever kan, op verzoek van een werknemer, een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen voor persoonlijke ontwikkeling coaching. Als de werkgever dit niet kan financieren, zijn er andere financieringsmogelijkheden en is soms subsidie mogelijk. De coaching zal niet alleen de werknemer helpen met meer werkplezier en effectiviteit, maar ook de werkgever doordat de werksfeer en productiviteit te verbeteren. 

Het kan voor een bedrijf erg moeilijk zijn als iemand langdurig uitvalt. De kosten kunnen hoog oplopen en het werk kan stil komen te liggen. Daarom is het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach niet alleen in het belang zijn van de werknemer, maar ook van de werkgever. Samen met de werknemer kan worden besproken waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij voor beiden is. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Veenendaal

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Veenendaal

Er is geen vaste aanpak bij persoonlijke ontwikkeling coaching en deze wisselt van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Om de werkwijze beter te omschrijven, worden namen zoals persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling trainer gebruikt. 

Al vanaf 2005 ben ik actief als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach. Mijn werkwijze stem ik graag af op de persoonlijke situatie van mijn cliënten. 

Een persoonlijke ontwikkelingsvraag kan alleen effectief aangepakt worden als je precies weet wat er speelt en hoe dat bij jou werkt. 

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Veenendaal

Als persoonlijke ontwikkeling specialist heb ik de afgelopen jaren talloze mensen kunnen helpen bij hun persoonlijke uitdagingen. Ik geloof er sterk in dat elk individu uniek is en daarom vraagt mijn aanpak om maatwerk. De inzichten die ik opdeed in mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix opleidingen helpen daarbij. Ik wil altijd, naast het verkrijgen van inzichten, ook werken aan praktische oplossingen. 

Het ontdekken van jouw sterke punten is een belangrijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling. Ik help je graag bij het ontdekken van deze kwaliteiten en hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Samen werken we aan het omzeilen of beheersen van eventuele zwakkere punten. 

Bij een persoonlijke ontwikkelingsvraag kunnen praktische problemen in werk- of privéleven een rol spelen. Als coach kan ik met mijn jarenlange ervaring samen met jou specifieke oplossingen vinden voor jouw probleem. Ik help je om stap voor stap deze oplossingen in de praktijk te brengen en te verbeteren. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Veenendaal

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Na een vrijblijvende kennismaking en als er een klik is, maak ik een plan van aanpak voor jouw re-integratie en persoonlijke ontwikkeling als ik denk dat ik iets voor jou kan betekenen.

Kort gezegd beschrijf ik jouw huidige situatie en de persoonlijke ontwikkelingsvragen. De werkwijze in de verschillende fases wordt benoemd, inclusief een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen met de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Het plan wordt, in overleg met jou, zo opgesteld dat het doorgestuurd mag worden van jou als het ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd. Jij bepaalt of persoonlijke informatie naar de werkgever of derden mag gaan. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks