Persoonlijke Ontwikkeling coach Rhenen

De locatie Rhenen de parkeerplaats Oorlogskerkhof Grebbeberg (nabij Grebbeweg 123). Zie Google kaart.

Als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kan ik je helpen bij tal van verschillende onderwerpen. Heb je een specifieke vraag? Ik sta voor je klaar. Dankzij mijn uitgebreide coach ervaring kan ik mensen met verschillende persoonlijke ontwikkelingsvragen begeleiden. 

Persoonlijkheidskenmerken kunnen je in de weg zitten, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite hebben met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme en een neiging om altijd door te gaan met werken of privétaken. Als je bijvoorbeeld baanverlies of ontslag wilt verwerken, kan ik je daarmee helpen en je dan vervolgens te richten op de toekomst. Mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege hun snelle denken, creativiteit, veelzijdigheid of snel verveeld zijn, kan ik ook helpen. 

Het vinden van een betere werk-privé balans is ook iets waarvoor je bij een persoonlijke ontwikkeling coach terecht kunt. Misschien heb je ook vragen over stress en burn-out en hoe je hiermee kunt omgaan, gezien jouw specifieke eigenschappen, op een manier dat je herstelt en niet terugvalt. Het omgaan met prestatiedruk en faalangst zijn ook onderwerpen die ter sprake kunnen komen. 

Ben je op zoek naar hulp bij jouw persoonlijke ontwikkeling? Vul het contactformulier in en stuur me jouw vraag. Ik zal je zo snel mogelijk een antwoord geven. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Persoonlijke ontwikkeling coaching in de natuur is een aangename en effectieve methode van coaching. De natuur en het wandelen bieden ontspanning en inspiratie wat goed werkt bij persoonlijke ontwikkeling coaching. Wandelen biedt een wisselende manieren van gespreksvoering wat de resultaten verbeterd. Verder gebruiken we in de natuur oefeningen om je te helpen zien hoe je dingen aanpakt en om nieuwe inzichten te bieden. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Rhenen

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Rhenen

Een werkgever kan, op verzoek van een werknemer, een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen voor persoonlijke ontwikkeling coaching. Als de werkgever dit niet kan financieren, zijn er andere financieringsmogelijkheden en is soms subsidie mogelijk. De coaching zal niet alleen de werknemer helpen met meer werkplezier en effectiviteit, maar ook de werkgever doordat de werksfeer en productiviteit te verbeteren. 

Het uitvallen van een werknemer kan voor een bedrijf een lastige situatie zijn. De kosten kunnen hoog oplopen en werkprocessen kunnen worden verstoord. Daarom kan het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach zowel in het belang zijn van de werknemer als de werkgever. Samen met coach werknemer en werkgever kan besproken worden waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij is voor beiden. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Rhenen

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Rhenen

Persoonlijke ontwikkeling coaching kan op verschillende manieren worden toegepast. Iedere coach en ieder bedrijf heeft een wat andere aanpak. Ter verduidelijking worden dan termen als persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling mentor gebruikt. 

Sinds 2005 ben ik werkzaam als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach. Ik vind het belangrijk om samen met mijn cliënten te kijken wat er nodig is. 

Om een effectieve oplossing te vinden voor een persoonlijke ontwikkelingsvraag is het belangrijk om precies te weten wat er speelt en hoe dat bij jou werkt.  

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Rhenen

Gedurende mijn loopbaan als specialist in persoonlijke ontwikkeling heb ik vele mensen geholpen bij hun persoonlijke vragen. Tijdens mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix Opleidingen leerde ik hoe mensen zich kunnen ontwikkelen en ook welke soorten uitdagingen en oplossingen daarbij passen. Het is interessant te weten hoe een lastige eigenschap van jou in elkaar zit. Toch gaat het er uiteindelijk om dat jij meer grip krijgt op je leven en het een mooiere richting in kunt sturen. 

Het kan soms lastig zijn om inzicht te krijgen in wat jouw persoonlijkheid nu precies beïnvloedt en hoe je hiermee om kunt gaan. Als persoonlijke ontwikkeling coach kan ik je daarbij helpen. Ik kan je laten zien hoe je jouw persoonlijkheid kunt inzetten om jouw doelen te bereiken en om meer voldoening uit het leven te halen. 

Een persoonlijke ontwikkelingsvraag kan leiden tot praktische problemen in jouw werk- of privéleven. Als coach gebruik ik mijn jarenlange ervaring om samen met jou specifieke oplossingen te vinden die passen bij jouw situatie. Door stap voor stap te werken, help ik je deze oplossingen in de praktijk te brengen en te verbeteren. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Rhenen

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Ik maak een plan van aanpak voor re-integratie en persoonlijke ontwikkeling als we na een vrijblijvende kennismaking besluiten dat er een klik is en ik ook denk dat ik jou kan helpen. 

Kort beschrijf ik jouw uitgangssituatie en welke persoonlijke ontwikkelingsvragen je wilt aanpakken. De werkwijze in de diverse fases wordt ook nader toegelicht, met een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Als het plan ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd, wordt het in overleg met jou zo opgesteld dat het doorgestuurd mag worden van jou. Persoonlijke informatie gaat zonder jouw toestemming niet naar de werkgever of derden. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks