Persoonlijke Ontwikkeling coach Oosterbeek

  1. De locatie Oosterbeek is parkeerplaats Mariëndaal aan de Schelmseweg Oosterbeek (nabij Schelmseweg 86). Zie Google kaart.

Persoonlijke ontwikkeling kan op vele gebieden plaatsvinden. Als persoonlijke ontwikkeling coach ben ik er om jou te helpen met jouw specifieke vraag. Mijn jarenlange ervaring als coach stelt me in staat om mensen met heel diverse persoonlijke ontwikkelingsuitdagingen te helpen. 

Het kan gaan over persoonlijkheidskenmerken die je belemmeren, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite hebben met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme en een neiging om altijd door te gaan met werken of privétaken. Misschien wil je hulp bij het verwerken van baanverlies of ontslag, zodat je je weer op de toekomst kunt richten. Er zijn ook oplossingen voor mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege hun snelle denken, creativiteit, veelzijdigheid of snel verveeld zijn. 

Het optimaliseren van je werk-privé balans is ook een relevant thema voor persoonlijke ontwikkeling. Wellicht heb je vragen over stress of burn-out en hoe je daar het beste mee kunt omgaan, rekening houdend met al jouw eigenschappen, zodat je herstelt en niet opnieuw in dezelfde valkuilen stapt. Ook het omgaan met prestatiedruk en faalangst kunnen onderwerpen zijn die besproken worden. 

Stel me gerust een vraag over jouw persoonlijke ontwikkelingsdoel via het contactformulier. Ik help je graag verder en zal zo snel mogelijk antwoorden. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Wandel coaching is een aangename en doeltreffende manier van coaching. Bij persoonlijke ontwikkeling coaching werkt wandelen goed omdat de natuur ontspanning en inspiratie biedt. Wandelen biedt een gevarieerde gespreksdynamiek die bijdraagt aan het resultaat. Verder gebruiken we oefeningen in de natuur om je te helpen inzicht te krijgen in hoe je dingen aanpakt en om anders tegen zaken aan te kijken. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Oosterbeek

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Oosterbeek

Wanneer je als werknemer behoefte hebt aan professionele coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kan je werkgever een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als dat niet lukt, kan je er ook voor kiezen om zelf de kosten te dragen, en soms is subsidie mogelijk. Naast dat de werknemer meer werkplezier en effectiviteit in zijn of haar werk kan creëren is de coaching meestal ook in het belang van de werkgever. De werksfeer en productiviteit verbeteren en verzuimdagen en personeelsverlies verminderen. 

Het kan voor een bedrijf een uitdaging zijn als iemand langdurig uitvalt. De kosten kunnen hoog oplopen en werkprocessen kunnen worden verstoord. Daarom kan het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach niet alleen in het belang zijn van de werknemer, maar ook van de werkgever. Samen met de werknemer kan worden besproken waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij voor beiden is. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Oosterbeek

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Oosterbeek

Er bestaat meer dan één aanpak bij persoonlijke ontwikkeling coaching en dat verschilt van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Om de werkwijze te verhelderen, worden benamingen zoals persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling begeleider gebruikt. 

Als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach ben ik al sinds 2005 werkzaam. Ik stem mijn aanpak graag af op de individuele behoeften van mijn cliënten. 

Een oplossing vinden voor een persoonlijke ontwikkelingsvraag begint met het goed in kaart brengen van wat er speelt en hoe dat bij jou werkt, anders wordt het lastig om voor jou een écht werkende oplossing te vinden. 

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Oosterbeek

De aanpak van persoonlijke ontwikkeling coaching varieert van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Om de werkwijze te verduidelijken, worden dan steeds wat anderen namen toegepast zoals persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling mentor. 

Ik ben al sinds 2005 actief als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach. Ik werk graag op maat en ga in overleg met mijn cliënten. 

Bij het vinden van een effectieve oplossing voor een persoonlijke ontwikkelingsvraag is het belangrijk om goed te weten wat er speelt en hoe dat bij jou werkt. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Oosterbeek

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Als we na een vrijblijvende kennismaking besluiten dat er een klik is en ik denk dat ik iets voor jou kan betekenen, maak ik een plan van aanpak voor re-integratie persoonlijke ontwikkeling. 

In het kort beschrijf ik jouw huidige uitgangssituatie en de aan te pakken persoonlijke ontwikkelingsvragen. De werkwijze in de verschillende fases wordt gedetailleerd uitgelegd, met een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Ik zorg ervoor dat het plan, in overleg met jou, zo is opgesteld dat het doorgestuurd mag worden naar jouw werkgever of een derde. Er gaat geen persoonlijke informatie naar de werkgever of derden zonder jouw toestemming. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks