Persoonlijke Ontwikkeling coach Nijmegen

De locatie Nijmegen is de parkeerplaats op de splitsing Nijmeegsebaan – Van Haaftenlaan, Heilig Landstichting. Kijk op de Google kaart.

Als persoonlijke ontwikkeling coach kan ik je ondersteunen bij een veelheid aan onderwerpen. Heb je een specifieke vraag? Ik help je graag verder. Door mijn uitgebreide coach ervaring ben ik in staat om mensen met verschillende persoonlijke ontwikkelingsvragen te helpen. 

Bij persoonlijke ontwikkeling gaat het soms om het aanpakken van bepaalde persoonlijkheidskenmerken die in de weg zitten, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme en moeite met ontspannen of privétaken. Misschien wil je ook baanverlies of ontslag verwerken, zodat je je weer op de toekomst kunt richten. Voor mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege snel denken, creativiteit of veelzijdigheid, zijn er ook oplossingen beschikbaar. 

Een betere werk-privé balans creëren is typisch een vraagstuk waarvoor een persoonlijke ontwikkeling coach uitkomst kan bieden. Daarnaast kan het voorkomen dat je vragen hebt over stress en burn-out en hoe je hiermee kunt omgaan op een manier die bij jouw eigenschappen past, zodat je herstelt en niet meer terugvalt. Ook het omgaan met prestatiedruk en faalangst kan aan bod komen. 

Wil je meer inzicht krijgen in jouw persoonlijke ontwikkeling en hoe je dit kunt verbeteren? Stuur me jouw vraag via het contactformulier en ik zal je snel antwoorden. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Wandel coaching is een fijne en doeltreffende manier van coaching. Bij persoonlijke ontwikkeling coaching werkt wandelen goed omdat de natuur ontspanning en inspiratie biedt. Wandelen biedt een gevarieerde gespreksdynamiek die bijdraagt aan het resultaat. Verder gebruiken we oefeningen in de natuur om je te helpen inzicht te krijgen in hoe je dingen aanpakt en om anders tegen zaken aan te kijken. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Nijmegen

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Nijmegen

Wanneer je als werknemer behoefte hebt aan professionele coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kan je werkgever een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als dat niet lukt, kan je er ook voor kiezen om zelf de kosten te dragen, en soms is subsidie mogelijk. Naast dat de werknemer meer werkplezier en effectiviteit in zijn of haar werk kan creëren is de coaching meestal ook in het belang van de werkgever. De werksfeer en productiviteit verbeteren en verzuimdagen en personeelsverlies verminderen. 

Het kan voor een bedrijf een uitdaging zijn als iemand langdurig uitvalt. De kosten kunnen hoog oplopen en werkprocessen kunnen worden verstoord. Daarom kan het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach niet alleen in het belang zijn van de werknemer, maar ook van de werkgever. Samen met de werknemer kan worden besproken waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij voor beiden is. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Nijmegen

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Nijmegen

De aanpak van persoonlijke ontwikkeling coaching varieert van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Om de werkwijze te verduidelijken, worden dan steeds wat anderen namen toegepast zoals persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling mentor. 

Ik ben al sinds 2005 actief als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach. Ik werk graag op maat en ga in overleg met mijn cliënten. 

Bij het vinden van een effectieve oplossing voor een persoonlijke ontwikkelingsvraag is het belangrijk om goed te weten wat er speelt en hoe dat bij jou werkt. Daarmee kunnen we voor jou de best passende oplossing vinden.

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Nijmegen

Als specialist in persoonlijke ontwikkeling heb ik door de jaren heen talloze individuen geholpen bij hun persoonlijke vragen. In mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix Opleidingen leerde ik hoe mensen zich op allerlei manieren ontwikkelen in het leven en welke soorten oplossingen passen bij verschillende individuen. Het is interessant om beter te snappen hoe jij in elkaar zit, maar het is nog belangrijker om een manier te vinden waarmee jij je leven kunt verbeteren en verrijken. 

Als persoonlijke ontwikkeling specialist help ik mensen om hun persoonlijkheid te begrijpen en te omarmen, zodat ze hun leven op hun eigen manier goed kunnen vormgeven. Ik help je bij het ontdekken van jouw sterke punten en hoe je deze kunt inzetten om meer succes en voldoening uit het leven te halen. We zorgen dat je jouw zwakke punten kunt compenseren of verminderen. 

Een persoonlijke ontwikkelingsvraag kan gepaard gaan met praktische problemen in werk- of privéleven. Als coach help ik je om deze problemen in kaart te brengen en op te lossen. Ik help je om daarmee direct in de praktijk te gaan oefenen. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Nijmegen

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Na een vrijblijvende kennismaking, als er een klik is en ik denk dat ik iets voor jou kan betekenen, maak ik een plan van aanpak voor re-integratie en persoonlijke ontwikkeling. 

Ik beschrijf kort jouw uitgangssituatie en wat de persoonlijke ontwikkelingsvragen zijn waaraan je wilt werken. De werkwijze in de verschillende fases wordt nader toegelicht, inclusief een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Geen persoonlijke informatie gaat naar de werkgever of derden zonder jouw toestemming. Als het plan ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd, zorg ik ervoor dat het in overleg met jou zo is opgesteld dat het doorgestuurd mag worden van jou. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks