Persoonlijke Ontwikkeling coach Doorwerth

De locatie Doorwerth is de parkeerplaats op het Van Der Molenplein, Doorwerth. Zie Google kaart.

Als persoonlijke ontwikkeling coach kan ik je helpen bij een breed scala aan onderwerpen. Ik sta klaar om jou te ondersteunen bij jouw specifieke vraag. Mijn jarenlange coach ervaring stelt mij in staat om mensen met heel diverse persoonlijke ontwikkelingsbehoeften te helpen. 

Persoonlijke ontwikkeling kan gaan over het aanpakken van persoonlijkheidskenmerken die je tegenhouden, zoals een gebrek aan assertiviteit, moeite met nee zeggen, te grote loyaliteit, perfectionisme en moeite met ontspannen of privétaken. Misschien wil je ook baanverlies of ontslag verwerken, zodat je weer gericht op de toekomst kunt zijn. Voor mensen die vastlopen in hun werk en leven vanwege snel denken, creativiteit of veelzijdigheid, zijn er oplossingen beschikbaar. 

Je werk-privé balans verbeteren is ook iets waarvoor je bij een persoonlijke ontwikkeling coach terecht kunt. Het kan dat je ook vragen hebt over stress of burn-out en hoe jij hiermee kunt omgaan, gezien al jouw eigenschappen, zodat je herstelt en niet meer terugvalt. Het omgaan met prestatiedruk en faalangst zijn ook onderwerpen zijn die aangepakt kunnen worden. 

Wil je graag meer weten over hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling kunt verbeteren? Vul het contactformulier in en stuur me jouw vraag. Ik zal je snel antwoorden. 

Persoonlijke Ontwikkeling coaching in de natuur

Persoonlijke ontwikkeling coaching in de natuur is een aangename en effectieve keuze. Bij persoonlijke ontwikkeling coaching werkt wandelen goed omdat de natuur ontspanning en inspiratie biedt. Wandelen biedt een afwisselende gespreksdynamiek die bijdraagt aan het resultaat. Bovendien zetten we in de natuur oefeningen in om je te helpen zien hoe je dingen aanpakt en om nieuwe inzichten te bieden. 

Willem-Tijs-persoonlijke-ontwikkeling-coach-Doorwerth

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Persoonlijke ontwikkeling coaching bedrijf Doorwerth

Werknemers kunnen op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling coaching, in dat geval kan de werkgever een bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als de werkgever dit niet kan financieren, zijn er andere financieringsmogelijkheden beschikbaar en in sommige gevallen is er ook subsidie mogelijk. De coaching komt meestal zowel de werknemer als de werkgever te goede omdat werkplezier, sfeer, effectiviteit en productiviteit verbeteren. 

Het kan voor een bedrijf erg lastig zijn als iemand langdurig uitvalt. De kosten kunnen flink oplopen en werkprocessen worden verstoord. Daarom kan het inschakelen van een persoonlijke ontwikkeling coach in het belang zijn van zowel de werknemer als de werkgever. Door samen te werken met werknemer én werkgever kan besproken worden waaraan gewerkt gaat worden en wat het belang daarbij is voor beiden. 

persoonlijke-ontwikkeling-consulent-Doorwerth

Persoonlijke Ontwikkeling consulent Doorwerth

Bij persoonlijke ontwikkeling coaching wisselt de aanpak en kan deze variëren van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Ter verduidelijking worden termen als persoonlijke ontwikkeling consultant, persoonlijke ontwikkeling coach, persoonlijke ontwikkeling adviseur en persoonlijke ontwikkeling trainer gebruikt. 

Als loopbaancoach, burn-out coach en persoonlijke ontwikkeling coach ben ik sinds 2005 actief. De optimale aanpak bepaal ik in overleg met mijn cliënten. 

Een effectieve oplossing voor een persoonlijke ontwikkelingsvraag begint bij het precies in kaart brengen van wat er speelt en hoe dat bij jou werkt. Vervolgens zoeken we uit wat voor jou gaat werken. 

Persoonlijke Ontwikkeling specialist Doorwerth

Door mijn werk als specialist in persoonlijke ontwikkeling sta ik al jarenlang veel mensen bij bij hun persoonlijke vragen. In mijn opleiding toegepaste psychologie bij Phoenix Opleidingen heb ik geleerd hoe mensen zich op verschillende manieren ontwikkelen in het leven en welke oplossingen het beste bij elk individu passen. Het is boeiend om te ontdekken hoe een lastige eigenschap van jou in elkaar zit en hoe je deze hebt ontwikkeld. Maar het is nog belangrijker om de oplossing te vinden waarmee jij je leven kunt verbeteren en verrijken. 

Als persoonlijke ontwikkeling specialist begrijp ik hoe belangrijk het is om inzicht te hebben in jouw persoonlijkheid en hoe deze jouw leven beïnvloedt. Samen kunnen we werken aan het ontdekken van jouw sterke punten en hoe je deze kunt inzetten om meer succes en voldoening uit het leven te halen. Ook help ik je om veel minder last te hebben van jouw zwakke punten. 

Een persoonlijke ontwikkelingsvraag gaat vaak gepaard met praktische problemen in werk- of privéleven. Als coach help ik je om passende oplossingen hiervoor te vinden. Stap voor stap werken we eraan om deze oplossingen echt in de praktijk te brengen. 

persoonlijke-ontwikkeling-specialist-Doorwerth

Plan van aanpak Persoonlijke Ontwikkeling

Ik maak een plan van aanpak voor re-integratie en persoonlijke ontwikkeling als we besluiten dat er na een vrijblijvende kennismaking een klik is en ik denk dat ik jou kan helpen. 

In het kort beschrijf ik jouw huidige uitgangssituatie en persoonlijke ontwikkelingsvragen. De werkwijze in de verschillende fases wordt uitgelegd en ik maak een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen, telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Zonder jouw toestemming gaat er geen persoonlijke informatie naar de werkgever of derden. Als het plan ook naar jouw werkgever of een derde wordt gestuurd, zorg ik ervoor dat het in overleg met jou zo is opgesteld dat het doorgestuurd mag worden van jou. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks