Loopbaan coach Wageningen

De locatie in Wageningen is Hotel Nol in ‘t Bos, Hartenseweg 60, Wageningen. Zie Google kaart.

Bij loopbaan coaching gaan we in op verschillende aspecten van jouw werk- en privéleven. Als loopbaancoach kan ik je helpen om een leuke nieuwe functie binnen jouw huidige werk te vinden of elders een nieuwe baan te zoeken. Misschien overweeg je om als zzp’er te starten of om een eigen bedrijf te beginnen. Ook op persoonlijk vlak kunnen we werken aan jouw ontwikkeling, zoals het vinden van meer rust in je werk, het vermijden van valkuilen, beter voor jezelf opkomen, een betere werk-privé balans vinden of iets anders. Als je bijvoorbeeld te maken hebt gehad met ontslag, kan ik je helpen om dit een plek te geven en het anders te bekijken, zodat het niet langer een last op je schouders is. Kortom, we starten altijd met het ontwikkelen van een werkperspectief dat jou gelukkig maakt. 

Na het vaststellen van jouw werk wensen gaan we samen aan de slag om deze te realiseren. Ik wil dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je in de toekomst zonder hulp verder kunt. Als het een keer tegenzit steun ik je om weer op het juiste spoor te komen.  Mocht je iets is in het sollicitatieproces tegenkomen wat je niet kunt leren of wat erg lastig is, dan pak ik dat op zodat jij je energie in andere zaken kunt stoppen.

Loopbaan coaching in de natuur

Wandel coaching is een unieke manier van loopbaan coaching. Het biedt niet alleen ontspanning en inspiratie door de natuurlijke omgeving, maar ook een dynamische gespreksdynamiek met oefeningen in en met de natuur die jou kunnen helpen om nieuwe inzichten te krijgen en jouw loopbaan een boost te geven. 

Willem-Tijs-loopbaan-coach Wageningen

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf Wageningen

Een werkgever kan een loopbaan coaching bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen wanneer een werknemer loopbaanadvies nodig heeft. Wanner dat geen optie is, kun je kiezen om het zelf te bekostigen. Met hulp van Carrière Corazon kun je verbeteringen creëren in je loopbaan, en daar hebben jij én je werkgever beiden baat bij. 

Het is niet voordelig voor een bedrijf als een werknemer minder presteert of ontevreden is. Dit kan onopgemerkt hoge kosten met zich meebrengen of ervoor zorgen dat een goede werknemer naar een andere werkgever vertrekt. Na een coaching traject met loopbaan coaching functioneer je weer beter en met meer plezier, wat een win-win situatie is voor zowel jou als je werkgever. 

Als loopbaan-coach bij Corazon sta ik klaar om je te ondersteunen bij al je loopbaanvragen en -uitdagingen. Met mijn ruime ervaring en kennis van de arbeidsmarkt kan ik je helpen om de juiste keuzes te maken en stappen te zetten in jouw loopbaan. En als het nodig is, gaan we samen in gesprek met je werkgever om hem te laten zien wat jouw ontwikkeling kan betekenen voor het bedrijf. 

loopbaan-consulent-Wageningen

Loopbaan consulent Wageningen

Er zijn verschillende namen voor de werkwijze van loopbaan coaching, zoals burn-outconsultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent. Als loopbaancoach sinds 2005 kijk ik bij voorkeur naar de cliënt die ik coach en bepalen we samen wat er nodig is voor een effectief traject. Op deze manier werken we gericht aan jouw loopbaanvraag en zetten we stappen naar een succesvolle carrière. 

Als je op zoek bent naar advies voor je beroepskeuze, loopbaan of studie, dan kan ik je helpen om op basis van jouw interesses en voorkeuren geschikte functies, beroepen of studies te vinden. Het is namelijk van groot belang dat je veel affiniteit hebt met hetgeen wat je doet, omdat je gemiddeld 40% van je tijd aan werk besteedt. Hierdoor is het belangrijk dat je er voldoening uit haalt. Daarnaast is het van belang dat je voldoende talent hebt voor het vak dat je uitoefent, zodat werken geen zware last wordt en je plezier in je werk blijft behouden. Samen gaan we op zoek naar de richting waarin jij met succes en plezier kunt functioneren. 

Loopbaan specialist Wageningen

De afgelopen 17 jaar heb ik als loopbaan specialist veel mensen geholpen om hun ideale baan te realiseren. Ik heb steeds gezien dat een baan een grote invloed heeft op veel aspecten van het leven. Het is goed als een baan grotendeels uitdrukt wie je bent als persoon, met al jouw kwaliteiten, valkuilen en beperkingen. 

Ik kan je assisteren bij het ontdekken van de functies en taken waar je blij van wordt en waarvoor je voldoende talent en ervaring hebt. Dit kan je helpen bij het vinden van een nieuwe functie binnen je huidige werkgever of bij het vinden van een leuke nieuwe baan. Ik kan je ook helpen om beter te functioneren in je huidige baan of om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, zodat je met meer plezier en minder moeite in werk en leven kunt functioneren. 

Bij de wens voor betere communicatie met of een beter passend takenpakket vanuit jouw werkgever ben ik jou graag van dienst. 

loopbaan-specialist-Wageningen

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Na onze eerste kennismaking en als we besluiten dat we samen verder willen, maak ik een plan van aanpak voor loopbaancoaching

Na een vrijblijvende kennismaking stellen we samen een plan van aanpak op voor de loopbaan coaching. Hierin beschrijf ik jouw huidige situatie, de ontstaansgeschiedenis van jouw loopbaanvraag en wat er nodig is om jouw vraag te beantwoorden. Daarnaast wordt de werkwijze in de verschillende fases uiteengezet, inclusief het aantal verwachte contacturen en doorlooptijd. 

Als Noloc-lid is jouw privacy van groot belang voor mij, dus als het plan in overleg met jou naar jouw werkgever of een derde moet worden gestuurd, zal ik het zo opstellen dat het aan de privacyrichtlijnen voldoet en jouw persoonlijke gegevens beschermt. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks