Loopbaan coach Oosterbeek

De locatie Oosterbeek is parkeerplaats Mariëndaal aan de Schelmseweg, Oosterbeek (nabij Schelmseweg 86). Zie Google kaart.

Loopbaan coaching kan je helpen verschillende aspecten van je werk-leven te verbeteren. Als loopbaan coach kan ik je begeleiden om een leuke nieuwe functie bij je huidige werkgever te krijgen of een nieuwe baan ergens anders. Misschien denk je er ook over na om zzp’er te worden of een eigen bedrijf te starten. Daarnaast kunnen we ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling, zoals het vinden van meer rust in je werk, het vermijden van bepaalde valkuilen, het beter voor jezelf opkomen, het vinden van een betere werk-privé balans of iets anders dat belangrijk voor je is. Als je een teleurstelling hebt meegemaakt, zoals ontslag, help ik je om het te verwerken en er anders naar te gaan kijken, zodat het niet langer als een last voelt. We beginnen altijd met het ontwikkelen van een werkperspectief waar jij blij van wordt. 

Samen gaan we aan de slag om jouw werkdoelen te realiseren. Liefst zie ik dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je in de toekomst zonder mijn hulp verder kunt. Daarbij sta ik naast je en help ik je bij eventuele tegenslagen, zodat we samen ervoor zorgen dat je vooruitgang blijft boeken. Als er iets is in het sollicitatieproces wat je niet kunt leren of wat heel lastig is, neem ik het graag van je over zodat je energie kunt sparen. 

Loopbaan coaching in de natuur

Wandel coaching is een mooie en effectieve manier van coaching. Het wandelen in de natuur biedt ontspanning en inspiratie wat erg goed werkt bij loopbaan coaching. De afwisselende gespreksdynamiek die het wandelen met zich meebrengt draagt bij aan het behalen van resultaat. Bovendien gebruiken we oefeningen in de natuur om nieuwe inzichten te bieden waarmee jij mooie stappen kunt zetten in jouw loopbaan. 

Willem-Tijs-loopbaan-coach Oosterbeek

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf Oosterbeek

Wanneer een werknemer loopbaanvragen heeft, kan een werkgever een loopbaan coaching bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen. Als dat niet lukt, kun je er ook voor kiezen om het zelf te financieren. Carrière Corazon helpt je om beter te functioneren in je loopbaan, wat voordelig is voor zowel jou als je werkgever. 

Een bedrijf heeft er geen baat bij als een werknemer minder goed presteert of ontevreden is. Dit kan ongemerkt veel kosten of leiden tot verlies van een goede werknemer. Na loopbaanbegeleiding of loopbaanadvies, werk je weer beter en met meer plezier, wat een win-win situatie is voor zowel jou als je werkgever. 

Ik ben sinds 2005 werkzaam als loopbaan-coach bij Corazon. Met mijn ruime ervaring kan ik je bij een breed scala aan vragen ondersteunen. Samen met jou ga ik graag het gesprek aan met jouw werkgever, om uit te leggen waarom het voordeel voor de werkgever groot is als jij passende keuzes maakt, jezelf ontwikkelt en jouw loopbaanvraag goed beantwoordt. 

loopbaan-consulent-Oosterbeek

Loopbaan consulent Oosterbeek

De werkwijze van loopbaan coaching kan per coach en bedrijf verschillen, daarom worden er namen als burn-outconsultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent gebruikt. Als ervaren loopbaancoach, sinds 2005, kijk ik bij voorkeur naar de cliënt die ik coach en bepalen we samen wat er nodig is voor een effectief traject. 

Als je zoekt naar een passend beroep, functie of studie die aansluit bij jouw affiniteiten en interesses, help ik je graag met beroepskeuzeadvies, loopbaanadvies of studieadvies. Het is van groot belang dat je plezier hebt in je werk, omdat je gemiddeld zo’n 40% van je tijd werkt. Ook is het belangrijk dat je genoeg aanleg hebt om succesvol te zijn in je vakgebied. Samen zoeken we naar de juiste richting waarin jij met plezier en voldoening kunt werken. 

Loopbaan specialist Oosterbeek

Gedurende de afgelopen 17 jaar als loopbaan specialist heb ik talloze mensen geholpen om hun droomcarrière te verwezenlijken. Het vinden van de juiste baan is van essentieel belang voor je levenskwaliteit, en daarom is het belangrijk om een baan te vinden die bij je past op basis van je unieke kwaliteiten, valkuilen en beperkingen. 

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van functies en taken waar je blij van wordt en waarvoor je de nodige vaardigheden en ervaring hebt, kan ik je daarbij helpen. Dit kan leiden tot het vinden van een andere functie bij je huidige werkgever of het vinden van een nieuwe baan die beter bij je past. Ik kan ook helpen om beter te functioneren in je huidige baan of om persoonlijk te groeien, zodat je met meer plezier en minder moeite kunt werken en leven. 

Ik kan je helpen bij het verbeteren van de communicatie met jouw werkgever of bij het vinden van een takenpakket dat beter bij jou past. 

loopbaan-specialist-Oosterbeek

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Na een kennismakingsgesprek en als we besluiten dat we samen willen werken, zal ik een plan van aanpak voor loopbaan coaching maken. 

Het plan van aanpak loopbaan coaching omvat een beschrijving van jouw huidige situatie, de achtergrond van jouw loopbaanvraag en wat er nodig is om deze te beantwoorden. De werkwijze in de verschillende fases van het traject wordt eveneens beschreven, inclusief een inschatting van het aantal face-to-face- en telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd. 

Het opstellen van het plan zal gebeuren in overleg met jou, zodat het zonder problemen kan worden doorgestuurd naar jouw werkgever of een derde, in overeenstemming met de Noloc-privacyrichtlijnen. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks