Loopbaan coach Nijmegen

De locatie Nijmegen is de parkeerplaats op de T-splitsing Nijmeegsebaan – Van Haaftenlaan, Heilig Landstichting. Klik hier voor de Google kaart.

Bij loopbaan coaching gaan we in op verschillende aspecten van jouw werk- en privéleven. Als loopbaancoach kan ik je helpen om een leuke nieuwe functie binnen jouw huidige werk te vinden of elders een nieuwe baan te zoeken. Misschien overweeg je om als zzp’er te starten of om een eigen bedrijf te beginnen. Ook op persoonlijk vlak kunnen we werken aan jouw ontwikkeling, zoals het vinden van meer rust in je werk, het vermijden van valkuilen, beter voor jezelf opkomen, een betere werk-privé balans vinden of iets anders. Als je bijvoorbeeld te maken hebt gehad met ontslag, kan ik je helpen om dit een plek te geven en het anders te bekijken, zodat het niet langer een last op je schouders is. Kortom, we starten altijd met het ontwikkelen van een werkperspectief dat jou gelukkig maakt. 

Vervolgens gaan we samen jouw werk doelen realiseren. Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je in de toekomst zonder mijn hulp verder kunt. Tijdens het proces sta ik naast je en help ik je bij eventuele tegenslagen, zodat we samen ervoor zorgen dat je weer op de juiste weg komt. Als er iets is in het sollicitatieproces wat je niet kunt leren of wat heel lastig is, neem ik het graag van je over zodat je jouw energie kunt stoppen in een ander onderdeel van solliciteren. 

Loopbaan coaching in de natuur

Wandel coaching is een unieke manier van loopbaan coaching. Het biedt niet alleen ontspanning en inspiratie door de natuurlijke omgeving, maar ook een dynamische gespreksdynamiek met oefeningen in en met de natuur die jou kunnen helpen om nieuwe inzichten te krijgen en jouw loopbaan een boost te geven. 

Willem-Tijs-loopbaan-coach Nijmegen

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf Nijmegen

Een werkgever kan een loopbaan coaching bedrijf zoals Carrière Corazon inschakelen als een werknemer loopbaanadvies nodig heeft. Als dat niet lukt, kun je er ook voor kiezen om het zelf te financieren. Carrière Corazon helpt je om beter te functioneren in je loopbaan, wat goed is voor zowel jou als je werkgever. 

Het is niet voordelig voor een bedrijf als een werknemer minder presteert of ontevreden is. Dit kan ongemerkt hoge kosten met zich meebrengen of ervoor zorgen dat een goede werknemer naar een andere werkgever vertrekt. Na een coaching traject met loopbaan coaching functioneer je weer beter en met meer plezier, wat een win-win situatie is voor zowel jou als je werkgever. 

Door mijn ruime ervaring als loopbaan-coach bij Corazon kan ik je helpen bij een grote diversiteit aan vragen. Samen met jou ga ik graag in gesprek met jouw werkgever, om duidelijk te maken wat het voordeel voor de werkgever is als jij jouw loopbaanvraag goed beantwoordt, passende keuzes maakt of jezelf ontwikkelt. 

loopbaan-consulent-Nijmegen

Loopbaan consulent Nijmegen

Er zijn verschillende namen voor de werkwijze van loopbaan coaching, zoals burn-outconsultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent. Als loopbaancoach help ik mensen sinds 2005 en ik kijk bij voorkeur naar de cliënt die ik coach. Samen bepalen we dan wat er nodig is voor een effectief traject. 

Bij het vinden van passende functies, beroepen of studies kan ik je helpen met beroepskeuzeadvies, loopbaanadvies of studieadvies, rekening houdend met jouw affiniteiten en interesses. Het is belangrijk dat je voldoening haalt uit je werk, omdat je gemiddeld zo’n 40% van je tijd werkt. Daarnaast is het essentieel dat je voldoende talent hebt om succesvol te zijn in je vak. Samen zoeken we naar de juiste richting om jouw professionele doelen te bereiken en plezier te hebben in je werk. 

Loopbaan specialist Nijmegen

Al 17 jaar ben ik actief als loopbaan specialist en heb ik vele mensen geholpen om hun ideale baan te vinden. Wat ik heb gemerkt, is dat een baan van grote invloed kan zijn op verschillende aspecten van het leven. Het is daarom van groot belang dat een baan past bij wie je bent als persoon, met al jouw sterke punten, zwaktes en beperkingen. 

Ik kan je assisteren bij het ontdekken van de functies en taken waar je blij van wordt en waarvoor je voldoende talent en ervaring hebt. Dit kan je helpen bij het vinden van een nieuwe functie binnen je huidige werkgever of bij het vinden van een leuke nieuwe baan. Ik kan je ook helpen om beter te functioneren in je huidige baan of om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, zodat je met meer plezier en minder moeite in werk en leven kunt functioneren

Als je op zoek bent naar hulp bij het realiseren van een betere communicatie of het vinden van een passend takenpakket bij jouw werkgever, sta ik voor je klaar. 

loopbaan-specialist-Nijmegen

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Als we na een vrijblijvende kennismaking besluiten dat er een klik is en ik iets voor jou kan betekenen, zal ik een loopbaancoaching plan van aanpak opstellen. 

Na de kennismaking stellen we samen een plan van aanpak op voor de loopbaan coaching. Hierin beschrijf ik jouw huidige situatie, de ontstaansgeschiedenis van jouw loopbaanvraag en wat er nodig is om jouw vraag te beantwoorden. Daarnaast wordt de werkwijze in de verschillende fases uiteengezet, inclusief het aantal verwachte contacturen en doorlooptijd. 

Ik zal het plan zo opstellen dat het zonder problemen kan worden doorgestuurd naar jouw werkgever of een derde, nadat we samen hebben overlegd en mits jij dat wilt. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks