Loopbaan coach Ede

De locatie Ede is de parkeerplaats op de Driebergweg Ede (bij rotonde met N224).  Zie Google kaart.

Loopbaan coaching gaat over de verschillende aspecten van jouw werk en privéleven. Als loopbaancoach kan ik je helpen bij het vinden van een leuke nieuwe functie binnen jouw huidige bedrijf, of bij een ander bedrijf. Misschien overweeg je om zelfstandig ondernemer te worden of een eigen bedrijf te starten. Ook als je persoonlijk wilt groeien, bijvoorbeeld door meer rust te vinden in je werk, bepaalde valkuilen te vermijden, beter voor jezelf op te komen, een betere werk-privé balans te vinden of iets anders, kan ik je ondersteunen. Als je bijvoorbeeld ontslagen bent en hiermee worstelt, kan ik je helpen om hier beter mee om te gaan en het anders te bekijken. Kortom, we beginnen altijd met het ontwikkelen van een werkperspectief waar jij blij van wordt. 

Het realiseren van je carrièrewens is de volgende stap. Ik zie graag dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je de volgende keer zonder hulp je doelen kunt bereiken. Ook als dit proces lastig is blijf ik naast je staan hen help ik je weer op weg. Als er iets in het sollicitatieproces is wat je niet kunt leren of heel moeilijk vindt, neem ik dat graag van je over om je te ontlasten. 

Het werkt meestal het beste om datgene wat jij leuk en belangrijk vind en hetgeen jij aan een organisatie of aan mensen kunt bijdragen te combineren in je werk.

Loopbaan coaching in de natuur

Loopbaan coaching kan op vele manieren worden aangeboden, maar wandel coaching is een van de meest effectieve vormen. Door in de natuur te wandelen en oefeningen te doen, kun je nieuwe inzichten en inspiratie opdoen die je helpen om mooie stappen te zetten in jouw loopbaan.  De natuur biedt ook veel kansen voor verdiepende oefeningen.

willem tijs

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf

Als een werknemer hulp nodig heeft bij het vormgeven van zijn loopbaan, kan zijn werkgever een loopbaan coaching bedrijf zoals Carrière Corazon benaderen. Als dit niet gebeurt vanuit de werkgever, kunnen je het ook zelf te bekostigen. Corazon helpt je om beter te presteren op je werk en dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je werkgever. 

Het is voor een bedrijf niet wenselijk als een werknemer minder presteert of ontevreden is. Dit kan ongemerkt hoge kosten met zich meebrengen of de kans op het vertrek van een goede werknemer vergroten. Na een loopbaanbegeleiding of loopbaanadvies coaching sessie, functioneer je weer beter en met meer plezier, wat een win-win situatie is voor zowel jou als je werkgever. 

Ik ben sinds 2005 werkzaam als loopbaan-coach bij Corazon. Met mijn ruime ervaring kan ik je bij een breed scala aan vragen ondersteunen. Samen met jou ga ik graag het gesprek aan met jouw werkgever, om uit te leggen waarom het voordeel voor de werkgever groot is als jij passende keuzes maakt, jezelf ontwikkelt en jouw loopbaanvraag goed beantwoordt. 

Loopbaan consulent

Er is geen vaste aanpak voor loopbaan coaching per coach of bedrijf. Voor verduidelijking} worden termen als loopbaan consultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent gebruikt. Als loopbaancoach help ik sinds 2005 mensen bij hun loopbaanvragen. Mijn aanpak is persoonlijk en gericht op de behoeften van mijn cliënt. 

Of je nu op zoek bent naar een beroepskeuzeadvies, loopbaanadvies of studieadvies, ik kan je helpen bij het vinden van passende functies, beroepen of studies op basis van jouw affiniteiten en interesses. Het is van belang dat je plezier hebt in je werk, aangezien je gemiddeld zo’n 40% van je tijd werkt. Ook is het belangrijk dat je voldoende talent hebt om succesvol te zijn in je vak. Samen kunnen we de juiste richting vinden waarin jij met plezier en succes kunt werken

Loopbaan specialist

Gedurende de afgelopen 17 jaar heb ik als loopbaan specialist veel mensen bijgestaan in het vinden van hun droombaan. Ik heb gezien dat een baan van grote invloed kan zijn op veel gebieden van het leven. Het is dus belangrijk dat een baan past bij wie je bent als persoon, met al jouw kwaliteiten, valkuilen en beperkingen. 

Ik kan je begeleiden bij het ontdekken van functies en taken waarvoor je de nodige vaardigheden en ervaring hebt en waar je blij van wordt. Dit kan leiden tot het vinden van een andere functie bij je huidige werkgever of het vinden van een nieuwe baan die beter bij je past. Ik kan je ook helpen om beter te functioneren in je huidige baan of om persoonlijk te groeien, zodat je met meer plezier en minder moeite kunt werken en leven. 

Ik sta voor je klaar als je mijn hulp nodig hebt bij het realiseren van betere communicatie of het vinden van een passend takenpakket bij jouw werkgever. 

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Na ons eerste gesprek en als we besluiten om verder te gaan, zal ik een plan van aanpak voor loopbaancoaching opstellen

In het plan van aanpak loopbaan coaching beschrijf ik kort jouw huidige situatie en hoe deze heeft geleid tot jouw loopbaanvraag. Daarnaast beschrijf ik wat er nodig is om jouw loopbaanvraag te beantwoorden en te realiseren. De werkwijze in de verschillende fases van het traject wordt verder uitgewerkt, inclusief een inschatting van het aantal face-to-face- en telefonische contacturen en de verwachte doorlooptijd. 

Jouw privacy is van het grootste belang voor mij als Noloc-lid, dus als het plan naar jouw werkgever of een derde moet worden gestuurd, zal ik het zo opstellen dat het in overeenstemming is met de Noloc-privacyrichtlijnen.

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks