Loopbaan coach Doorwerth

De locatie Doorwerth is de parkeerplaats op het Van Der Molenplein, Doorwerth. Zie Google kaart.

Loopbaan coaching draait om verschillende aspecten van je werk- en privéleven. Als loopbaancoach kan ik je ondersteunen bij het vinden van een leuke nieuwe functie bij je huidige werkgever of bij een ander bedrijf. Misschien overweeg je wel om zzp’er te worden of om een eigen bedrijf te starten. Het kan ook zijn dat je persoonlijk wilt groeien, bijvoorbeeld door meer rust te vinden in je werk, valkuilen te vermijden, beter voor jezelf op te komen, een betere werk-privé balans te vinden, of iets anders. Als je bijvoorbeeld ontslag hebt gehad en je daardoor teleurgesteld bent, kan ik je helpen om hier beter mee om te gaan en het anders te bekijken, zodat het niet langer als een last op je schouders drukt. Kortom, we starten altijd met het ontwikkelen van een werkperspectief waar jij blij van wordt. 

Na het vaststellen van jouw werk wensen gaan we samen aan de slag om deze te realiseren. Ik wil dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je in de toekomst zonder hulp verder kunt. Als het een keer tegenzit steun ik je om weer op het juiste spoor te komen.  Mocht je iets is in het sollicitatieproces tegenkomen wat je niet kunt leren of wat erg lastig is, dan pak ik dat op zodat jij je energie in andere zaken kunt stoppen.

Een goed principe is om hetgeen wat jij leuk en belangrijk vindt te combineren met dat wat jij aan een organisatie of aan mensen kunt bijdragen.

Loopbaan coaching in de natuur

Wandelen tijdens loopbaan coaching biedt vele voordelen. De natuurlijke omgeving helpt je om te ontspannen en inspiratie op te doen. Daarnaast biedt wandelen ook een dynamische setting voor gesprekken die nieuwe inzichten kunnen bieden en de resultaten van de coaching versterken. 

Willem-Tijs-loopbaan-coach Doorwerth

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf Doorwerth

Bij loopbaanvragen van werknemers kan een werkgever Carrière Corazon als loopbaan coaching bedrijf inschakelen. Als dat niet lukt, kun je er ook voor kiezen om het zelf te financieren. Carrière Corazon helpt je om beter te functioneren in je loopbaan, wat goed is voor jou en voor je werkgever. 

Het is voor een werkgever van groot belang dat werknemers goed functioneren en tevreden zijn. Als dit niet het geval is, kan het bedrijf te maken krijgen met hoge kosten en een verlies van waardevol personeel.  Met behulp van loopbaanbegeleiding of loopbaanadvies kan jij je functioneren verbeteren, wat leidt tot een win-win situatie voor jou en je werkgever

Als loopbaan-coach binnen Corazon ben ik gespecialiseerd in het ondersteunen van werknemers en werkgevers bij loopbaanvragen en -uitdagingen. Met mijn kennis en ervaring help ik jou om de juiste keuzes te maken en stappen te zetten in jouw loopbaan, zodat je met meer voldoening en energie kunt werken. En als het nodig is, gaan we samen in gesprek met jouw werkgever om hen te laten zien wat jouw ontwikkeling kan betekenen voor het bedrijf. 

loopbaan-consulent-Doorwerth

Loopbaan consulent Doorwerth

Tijdens loopbaan coaching kan de methode verschillen per coach of bedrijf. Om dit duidelijker te maken worden termen als loopbaan consultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent gebruikt. Sinds 2005 help ik mensen bij hun loopbaanvragen. Bij mij staat de cliënt centraal en bepaal ik in overleg wat de beste aanpak is. 

Op zoek naar een passend beroep, functie of studie die aansluit bij jouw affiniteiten en interesses? Ik kan je helpen met beroepskeuzeadvies, loopbaanadvies en studieadvies. Het is belangrijk dat je voldoening haalt uit je werk, aangezien je gemiddeld 40% van je tijd werkt. Ook moet je voldoende talent hebben om succesvol te zijn in je vak. Samen zoeken we naar de juiste richting om jouw professionele en persoonlijke doelen te bereiken. 

Loopbaan specialist Doorwerth

Ik heb de afgelopen 17 jaar als loopbaan specialist vele mensen geholpen om hun droombaan te vinden. Wat mij steeds weer opvalt, is hoe groot de impact van een baan kan zijn op verschillende facetten van het leven. Het is daarom essentieel dat een baan past bij wie je bent als persoon, met al jouw sterke punten, zwaktes en beperkingen. 

Rekening houdend met jouw vaardigheden en ervaringen kan ik je helpen bij het vinden van functies en taken waar je blij van wordt. Dit kan leiden tot het vervullen van een nieuwe functie binnen je huidige werkgever of het vinden van een nieuwe baan die beter bij je past. Ik help je ook graag beter te gaan functioneren i of om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, zodat je met meer plezier en minder moeite kunt functioneren in werk en leven. 

Als jij dit wilt, kan ik een rol spelen bij het helpen realiseren van een betere communicatie met of een beter passend takenpakket vanuit jouw werkgever. 

loopbaan-specialist-Doorwerth

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Na een succesvolle kennismaking en beslissing om samen te werken, stel ik een plan van aanpak op voor loopbaancoaching. 

Daarin beschrijf ik kort jouw situatie zoals die nu is en hoe de situatie is ontstaan die geleid heeft tot jouw loopbaanvraag. Uiteraard beschrijf ik ook jouw loopbaanvraag en wat erbij komt kijken om die te beantwoorden en in de praktijk te brengen. De werkwijze in de diverse fases wordt ook verder uiteengezet. Daarnaast staat in het plan van re-integratie bij loopbaan coaching een inschatting van het aantal face-to-face-contacturen en telefonische contacturen met de verwachte doorlooptijd van het traject. 

Ik stel het plan op zo’n manier op dat het in overleg met jou kan worden doorgestuurd naar jouw werkgever of een derde zonder dat jouw privacy in het geding komt. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks