Loopbaan coach Arnhem

De locatie Arnhem is landgoed Mariëndaal, nabij Mariëndaal 6, Arnhem. Zie Google kaart.

Loopbaan coaching is gericht op verschillende aspecten van je werk-leven. Als loopbaan coach kan ik je helpen om te gaan voor een leuke nieuwe functie bij je huidige werkgever of een nieuwe baan ergens anders. Mogelijk heb je ook behoefte aan groei op persoonlijk vlak, zoals het vinden van meer rust in je werk, het vermijden van bepaalde valkuilen, beter voor jezelf opkomen, een betere werk-privé balans, of iets anders. Als je bijvoorbeeld te maken hebt gehad met teleurstellingen zoals ontslag, kan ik je helpen om daar beter mee om te gaan en er anders naar te kijken. Kortom, we beginnen altijd met het ontwikkelen van een werkperspectief dat jou blij maakt.

Samen gaan we aan de slag om jouw werkdoelen te realiseren. Liefst zie ik dat je zoveel mogelijk zelf leert, zodat je in de toekomst zonder mijn hulp verder kunt. Daarbij sta ik naast je en help ik je bij eventuele tegenslagen, zodat we samen ervoor zorgen dat je vooruitgang blijft boeken. Als er iets is in het sollicitatieproces wat je niet kunt leren of wat heel lastig is, neem ik het graag van je over zodat je die energie kunt sparen. 

Een goed uitgangspunt is om datgene wat jij leuk en belangrijk vindt in werk en leven, te combineren met wat jij aan een organisatie of aan mensen kunt bijdragen.

Loopbaan coaching in de natuur

Wandel coaching is een prettige en effectieve vorm van coaching. De ontspanning en inspiratie die de natuur biedt helpt bij de loopbaan coaching. De afwisselende gespreksdynamiek die het wandelen met zich meebrengt draagt bij aan het behalen van resultaat. Buiten kunnen we oefeningen doen die je nieuwe vaardigheden of inzicht bieden voor jouw loopbaan. 

Willem-Tijs-loopbaan-coach Arnhem

Geheel vrijblijvend

kennismaken?

Loopbaan coaching bedrijf Arnhem

Een werkgever kan voor ondersteuning van een loopbaan coaching bedrijf zoals Carrière Corazon kiezen wanneer een werknemer loopbaanvragen heeft. Als dat niet mogelijk is, kun je er ook voor kiezen om het zelf te financieren. Samen met Carrière Corazon verbeter je jouw functioneren in je loopbaan en dat is goed voor jou en jouw werkgever.  

Het kan voor een bedrijf behoorlijk kostbaar zijn als een werknemer niet goed functioneert of ontevreden is. Deze kosten kunnen snel oplopen en het kan zelfs zo zijn dat een goede werknemer besluit om te vertrekken. Met loopbaan coaching verbeteren prestaties en werkplezier, wat een win-win situatie oplevert voor jou en je werkgever. 

Bij Corazon ben ik al vele jaren werkzaam als loopbaan-coach en ik heb in die tijd veel mensen geholpen bij het vinden van de juiste weg in hun loopbaan. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jou drijft en waar jouw talenten liggen, zodat jij met meer plezier en voldoening kunt werken. En als het nodig is, help ik je ook om je werkgever te overtuigen van het belang van jouw persoonlijke ontwikkeling. 

loopbaan-consulent-Arnhem

Loopbaan consulent Arnhem

De aanpak bij loopbaan coaching verschilt van coach tot coach en van bedrijf tot bedrijf. Ter verduidelijking gebruikt men dan namen als loopbaan consultant, loopbaan coach, loopbaan adviseur en loopbaan consulent. Als loopbaan coach help ik sinds 2005 mensen naar mooier werk. Samen met mijn cliënt bepaal ik wat er nodig is. 

Ik kan je helpen bij het vinden van passende functies, beroepen of studies door rekening te houden met jouw affiniteiten en interesses, of het nu gaat om een beroepskeuzeadvies, loopbaanadvies of studieadvies. Belangrijk is dat je veel plezier haalt uit je werk, omdat je gemiddeld zo’n 40% van je tijd besteedt aan werken. Ook is het essentieel dat je voldoende talent hebt voor het vak dat je uitoefent. Samen kunnen we de juiste richting vinden waarin je succesvol en met plezier kunt werken. 

Loopbaan specialist Arnhem

Al 17 jaar ben ik als loopbaan specialist werkzaam en heb ik veel mensen geholpen bij het vinden van hun ideale baan. Het is me opgevallen dat een baan van grote invloed is op diverse aspecten van het leven. Daarom is het van belang dat een baan past bij wie je bent als persoon, met al jouw kwaliteiten, valkuilen en beperkingen. 

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van functies en taken waarvoor je de nodige vaardigheden en ervaring hebt en waar je blij van wordt, kan ik je daarbij ondersteunen. Dit kan leiden tot het vinden van een leukere functie bij je huidige werkgever of het vinden van een nieuwe baan die beter bij je past. Ik kan je ook helpen om beter te functioneren in je huidige baan of om persoonlijk te groeien, zodat je met meer plezier en minder moeite kunt werken en leven. 

Als je hulp nodig hebt bij het realiseren van een betere communicatie met je werkgever of bij het vinden van een takenpakket dat beter bij je past, kan ik je daarbij helpen

loopbaan-specialist-Arnhem

Plan van aanpak Loopbaan coaching

Als we het eens zijn dat we samen aan de slag gaan, maak ik een plan van aanpak voor loopbaancoaching na onze eerste ontmoeting. 

Als we samen besluiten dat ik jou kan helpen met jouw loopbaanvraag, stel ik een plan van aanpak op voor loopbaan coaching. Hierin beschrijf ik kort jouw huidige situatie en de oorsprong van jouw loopbaanvraag, samen met een beschrijving van de werkwijze en een schatting van de hoeveelheid contacturen en verwachte doorlooptijd. 

Het plan zal zorgvuldig worden opgesteld in overleg met jou, zodat het, als je dat wilt, zonder problemen kan worden doorgestuurd naar jouw werkgever of een derde, in overeenstemming met de Noloc-privacyrichtlijnen. 

Geheel vrijblijvend

Kennismaken?


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Na het coachtraject met Willem Tijs voel ik me zelfverzekerder omdat ik nu meer regie over mijn leven heb en mezelf minder wegcijfer. Mensen blijven belangrijk voor mij maar ze zijn niet belangrijker dan ik.”

— Paula Freriks