Over ons

Carrière Corazon is het adviesbureau van Willem Tijs. Hij werkt al twaalf jaar met veel plezier en grote betrokkenheid op het gebied van werk en loopbaanbegeleiding. Hij heeft een brede werkervaring, onder meer als trainer en coach.

Zelf heeft hij een studie aan de Universiteit Wageningen afgerond en volgde daarnaast ook de 3 jarige post-HBO-opleiding bij Phoenix Opleidingen Utrecht, gericht op toegepaste psychologie. Hij is ‘Erkend Loopbaanprofessional’ van de NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs.

Als het voor een traject of project nodig is zet Willem Tijs mensen in uit zijn netwerk.

Visie

Plezier, talent en leren zijn essentieel om succesvol te zijn in werk.

Iemand doet het beste en meest succesvol dingen, die echt uit zichzelf en uit het hart komen. Dan moet hij of zij er natuurlijk wel genoeg talent voor hebben en er mogen niet te grote hindernissen in de weg staan. Als belangstelling en talenten zó samen komen, dan ontstaat er veel motivatie en energie. Dát is de energie die je nodig hebt om je werk met overtuiging uit te oefenen of een studie met plezier tot een goed einde te brengen.

Iedereen heeft mooie kwaliteiten. Deze kwaliteiten inzetten in werk dat je leuk of belangrijk vind zorgt voor plezier en succes. Daarbij is het belangrijk jezelf goed te leren kennen om deze kwaliteiten van jezelf te ontdekken, om oplossingen te vinden voor zaken die jou minder goed liggen en om je eigen valkuilen te vermeiden.